maanantai 1. lokakuuta 2012

Vapaata viettelemässä ja huopapyykkiä

Taavilla oli siis tänäänkin vielä vapaa, kun kraniohoidon jälkeen on kävelypäivä, Taavi kuitenkin kuulemma liikkuu tarhassakin tarpeeksi, ettei tarvi sentakia erikseen kävelytellä.

Käytiin kuitenkin iltasella moikkaamassa Taavia, se hörisi mulle, kun huutelin sitä ja juttelin sille karsinan ulkopuolella. Se tosin saattoi haluta ruokaa, mutta ei ole väärin kuvitella sen tosiaan hörisseen juuri minulle. ;)
Karri venytteli Taavin kanssa kyljet ja mie kumarrutin pariin kertaan, nyt Taavi uskaltaa kumartaa ilman seinää, niin että otsaa myöten on turpeessa! Ja se tarjoaa kumarrusta mielellään, kurkkii jalkojen väliin ja sit katsoo kummissaan, että miksei herkkuja tipu.
Välillä tuli taas luimukorvaa, ilmeisesti komentaa meitä herkkujen toivossa.. En tiedä, onko se laumassa sen oppinut, kun ei vaikuta liittyvän mihinkään erityiseen (ei tarvitse esim. koskea ollenkaan), se väläyttää korvia hetken luimussa ja suoristaa taas.. Kummallista? Se luimistelee mulle myös loimea laittaessa, aamulla kuulemma antaa laittaa hyvin (ja antaa sen minunkin sen ihan hyvin laittaa, mutta ilme on yrmy).

Vaihdettiin vielä molempiin satuloihin oranssit huovat, kun hirvenmetsästys on alkanut, vein samalla vanhat huovat pyykkiin taas. En ole muistanut kysellä, onko tuollapäin kuinka aktiivista hirviporukkaa ja missäpäin. Taavillahan on jokatapauksessa aina metsälenkeillä heijastinloimi ja ratsastajalla -liivi.

Lisäksi vaihdoin Taaville ehjän sadeloimen, kun muut ei ilmeisesti kovin herkästi revi loimia. Pysyy ruunimus kuivana sadepäivinä. Nyt on käytössä Weatherbeetan highneck vuoreton sadeloimi, tuntui istuvan tosi kivasti päälle.


Estesatulassa on tämä EQuestin huopa:

Oikeasti vähän pliisumpi väriltään (valitettavasti)..

Koulusatulassa on tällainen Horzen huopa, koulumallisena toki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.