tiistai 2. lokakuuta 2012

Pellolla

Tänään menin töiden jälkeen tallille. Taavi tuli portille minnuu vastaan kun sitä sissään hain. Klasukin yritti kovasti sisälle päästä, mutta olinkin ovela ja miulla oli raippa mukana. Pelkkä mukana olo riitti, ei tarttenu portilla Taavin puolesta taistella. :)

Harjailin Taavin ja laitoin kuntoon. Siinä samalla Taavi mutusteli heiniä, joita karsinassa oli jo valmiina. Taavi oli aika mutanen ja harjaamista riitti. Onneks keli oli kuiva, joten muta oli ehtiny kuivua hyvin ja oli helppo rapsutella kumisualla pois.

Päätin mennä tänään taas pellolla, kun aikaa ei hirmusesti ollu. Pääsin töistä vasta neljän aikaan ja ruuanlaittoki oli vielä edessä. Pellolla oli aika märkää, mutta niinhän tuota tuntuu kaikkialla olevan. Ja oli sielä joissain kohin vähän kuivempaakin, vai pitäiskö sanoa että jossain kohin ei olli ihan niin märkää? Mentiin Taavin kanssa mahollisimman reunassa, jotta pelto ei kärsisi. Alkuun vain käveltiin. Sitten lisäsin temmonvaihtoja, pysähyksiä ja peruutuksia. Taavi oli melko reipas ja työskenteli mielellään. Lisäsin vielä vähän avotaivutusta ja jätkä oli ihan tohkeissaan. Ihana <3 Otin myös muutamia siirtymiä raviin ja ravista suoraan seis ja takas raviin. Pyrin siihin, että en käyttäisi yhtään raippaa. Pysähdykset suoraan ravista oli tosi hyviä, mutta raviin siirtyminen oli aijoittain tahmea. Taavi kyllä tsemppasi hyvin kun sitä kehui onnistumisista. Toki tuo työskentelypohjakaan ei ollu paras mahdollinen...

Kaiken kaikkiaan ratsastuksesta jäi hyvä mieli, oikeastaan tosi hyvä. Olin aika huonolla tuulella kun töistä pääsin...

Tallissa vielä harjailin Taavin ja venyttelin sen kyljet. Kumarrustakin kokeiltiin pariin otteeseen. Sinne se sitten jäi tyytyväisenä syömään jäljelle jääneitä heiniään.

Huomenna onkin sitten Elinan vuoro.

Ja taaskaan miulla ei ole kuvia. Piti ottaa kamera mukaan tallille pitkästä aikaa, mut arvatkaa vaa muistinko? No en...

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.