torstai 25. lokakuuta 2012

Pakkasaamu

Aamulla oli pakkasta kolmisen astetta kun lähdin äidin kanssa tallille. Ilma oli kirkas ja kaunis. Maa ja osittain puutkin oli kuurassa. Tästä mie tykkään.

Tallille mennessä hoidin perinteiset hommat, annoin Taaville heiniä ja laitoin pellavat turpoamaan. Sitten harjailin ja laittelin Taavin kuntoon ja lähdettiin maastoilemaan. Suunnitelmana oli rauhallinen maastolenkki kera valokuvaamisen. Kuvaajana toimi siis äitini.

Taavi oli hyväntuulinen ja reipas. Kuvissa se ei olisi oiekin malttanu poseerata, mutta muutama kauniskin kuva saatiin. :)

Tässä otoksia lenkin varrelta.


 

Lenkillä oltiin kaiken kaikkiaan noin tunti. Oli mukavaa kun äitikin vihdoin pääsi Taavia katsomaan. Äiti tykkäsi Taavista oikein paljon, kehui sitä komeaksi ja sanoi, että se on luonnossa paljon komeampi kuin kuvissa. :D

Tallissa harjailin Taavin ja annoin sille sapuskat. Näytettiin Taavin kanssa muutama temppukin äitille ja temput onnistui oikein hyvin. Jotenkin Taavi ei jännittänyt äitiä yhtään niin paljon kuin vieraita ihmisiä yleensä. Ollaankohan me äitin kaa jotenkin samanolosia?

Ennen tallilta lähtöä vein Taavin loimen kera ulos. Nälkäkuopat ei ollu nyt yhtään nihkeät ja jätkä oli oikein hyväntuulinen.

- Sanni



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.