sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Rento päivä

Kävin aamupäivästä tallilla, mutten yksinkertaisesti jaksanut lähteä ratsastamaan, kun olo oli vähän flunssainen. Uskoisin, ettei Taavikaan pistänyt asiaa pahakseen.

Hain sen kuitenkin sisään ja harjailin oikein kunnolla joka puolelta, annoin sille samalla pellavavellin. Se sai sen vasta, kun lopetti komentamasta minua. Sillä on kova tapa luimia kun ruokaa tuodaan, se koettaa kovasti näyttää tosi pelottavalle. Mutta ilme kaikkoaa noepasti, kun ruokaa ei tipukaan, ennenkun korvat on hörössä. ;) Maha piti taas kovaa huljuamista, mutta kipeä se ei tuntunut olevan, vaikka ilmaa harjauksen jälkeen tulikin ulos.
Kun sain harjauksen päätökseen, niin tehtiin karsinassa vähän erilaisia venytyksia kyljille (ylemmän ja alemmas) ja kumarrutin pariinkin kertaan. Noita ei viitsi käytävällä tehdä, kun karsinan turvepohja on jaloille pitävämpi ja varmempi.

Käytävällä sitten vielä harjoiteltiin kavio-temppua. Nyt Taavi jo hyvin ymmärtää, että sitä jalkaa pitää nostaa. Toistaiseksi se nostaa sen vain hitusen verran ilmaan, mutta se on jo hyvä alku. :) Venytin vielä etu- ja takajalat eteenpäin ja muisteltiin herkkupalasta "luopumista". Eli kun tuon herkun lähelle, Taavin täytyy odottaa tekemättä mitään saadakseen herkun kädestäni, pidän namia niin kauan nyrkissäni, kunnes se lopettaa hamuamisen ja etsimisen sekä kääntää päätään hiukan pois. Se olikin ihan hyvin muistissa.

Tämän jälkeen päästinkin Taavin takaisin kavereiden luo ja se lähtikin vähän ihmetellen portilta, kun ei joutunutkaan ratsastuslenkille. Ihan kiva välillä hevosellekin, ettei meidän ilmaantuminen aina tarkoita töihin lähtemistä.


Syyskuun kuvia


2 kommenttia:

 1. Kivannäköinen hevonen! :) Oisin liittynyt lukijaksi, mut lukijapalkkia ei ollut.
  Kurkkaa www.munomatosisoma.blogspot.com ja jos pidät, liity ihmeessä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentista, nyt on lisätty uupuva lukija-palkki!
   Käyn illalla kurkkaamassa blogiasi tarkemmin, se vaikutti hyvälle.

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.