sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kraniota toistamiseen


Tänään oli ansaittu vapaapäivä, eikä tuo sadekaan kauheasti innosta ratsastamaan. Santtu kävi taas antamassa meille molemmilla kraniota ja oltiin kyllä sen tarpeessa. Taavi tosin vähemmän, kun omistajansa...
 

Silmät luppaa..

Taavi keskittyi tällä kertaa hoitoon jo paremmin, kuin viime kerralla vaikka alkuun tepastelikin käytävällä kovin. Nyt se ei kuitenkaan yrittänyt liiskata Santtua seinään. :D Se on kuulemma myös laihtunut rutkasti viime kerrasta mikä on mukava kuulla.
Taavi oli paremmassa jamassa kuin viimeksi, se ei ollut enää kokovartalojumissa, vaan siitä löytyi lähinnä yksittäisiä pieniä jumeja esim. lonkankoukistajasta. Kaula ja niska sen sijaan olivat pahasti jumissa ja Santtu epäili, että ovat olleet sitä jo kauan aikaa, etteivät ole hetkessä tuollaiseen kuntoon päässeet. Ja se on näkynyt ratsastuksessa, se on ollut jäykkä ja haluton taipumaan kunnolla kaulasta, lisäksi varsinkin vasemmalla niskassa oli jumi ja se on ollut huonompi taipumaan nimenomaan oikealle.


Nyt se alkoi reagoimaan hoitoon paljon aiemmin, se nuokkui, haukotteli rajusti ja maiskutteli huulillaan, laitan alle pari lyhyttä pätkää, kun onnistuin tälläkertaa vangitsemaan muutaman hyvän kohdan videollekin.
Ensi kerralla, kun Santtu on täälläpäin niin ajattelin osallistua kouluvalkkaan Taavin kanssa, jotta hänkin näkisi ne ongelmat. Jospa keksisi ihan ratkaisunkin, kerroin kuitenkin että Taavi on edistynyt valtavasti ja oli viime käsittelyn jälkeen pirteämpi. 


Kysyin vielä mielipidettä siitä koulusatulasta ja se todellakin oli leveä, mutta sen geelin kanssa hyvä ja jos tuntuu että painuu edelleen itselle huonoon asentoon, niin lisääkin voi laittaa väliin. Muuten satula istuu kuulemma tosi hyvin, on kuin tehty Taaville. :)

Omakin hoito tuli tarpeeseen ja katsellaan miten se vaikuttaa, nyt keskityttiin lähinnä niihin kohtiin, jotka aiheuttavat kipua (alaselkä, vasen lapa ja polvi), kaikissa tuntui pientä kipua hoidon aikanakin. Se lavan takana oleva kohtakin löytyi, sitä ei tavan hieronnassa saatu auki, Santtu epäilikin, että kyse on alunperin rintarangan ongelmasta, joka säteilee lavan alle.

Huomenna Taavilla on kävelypäivä, joka tarkoittanee sen osalta vapaata, koska se liikkuu ihan riittämiin ulkonakin, tiistaina sitten kevyesti takaisin liikuntaan. Keskiviikkona koetan jotenkin treenata kisoihin, ettei sitten enää perjantaina tarvi kovin raskaasti liikuttaa. Tiistai ja Torstai on Sannin päiviä.
Pitäisi varmaan keretä pesemäänkin Taavi ennen kisoja, se on niin kamalan kurainen ja likainen..


Tässä avataan kaulan jumeja, reaktio oli aika selkeä (silmien ympärillä on kylmäsavea)..Tässä taas koetin saada videolle haukotus-sarjaa, mutta myöhästyin, yksi haukotus videolle sentään päätyi:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.