tiistai 18. syyskuuta 2012

Umpikuja(ko?)

Viimeviikko meni flunssaa potiessa, joten talleilutki jäi. :/ Tänään onneks pääsin pitkästä aikaa tallille. :) Oli kyllä rentouttavaa!

Tallille tullessa laitoin ensin pellavamössöt Taaville valmiiks ja sitte menin hakemaan jätkää laitumelta. Huutelin Taavia nimeltä ja se jopa käänty kahtomaan, että kuka se huutelee. Luokse se ei tullu, mut lähti kuitenkin mielellään miun matkaan. 

Tallissa laitoin sen eka karsinaan ja annoin sen vähän mutustella heiniä ja sen pellavamössön. Sitten otin Taavin käytävälle ja harjailin oikein kunnolla. Jätkä oli ihan saven peitossa. 


                                     (Voiku sais itekki yhtä kivoja kuvia tänne kun Elinalla ;) Mutta siis asiaan.)

Päätin lähteä maastoon Taavin kanssa, koska keli oli ihana. Jätkä oli alusta alkaen pirteä ja eteenpäinpyrkivä. Matkalla yhden talon pihalla oli väkeä ja jäin suustani (perinteiseen tapaan...) kiinni. Taavikin maltto seistä paikoillaan, kun se sai rapsutuksia ja kehuja. Sitä kehuttiin jälleen komeaksi ja kauniiksi ja sitähän se on. ;)
Sain myös maastolenkkivinkkejä, mut pitänee perehtyä asiaan eka kartalla.

Lähdettiin ensin perinteeksi muodostuneelle hiihtoladunpohjalle, mutta lähdinkin polun päässä olevalla tiellä vasemmalle (aina ennen oon menny oikealle). Tieltä poikkesin mehtätielle, joka vei pellon laitaan ja siltä pääsin taas uudelle tielle, tosin tämä tie päättyi mehtään ja selkeää polkua en enää löytäny (tosin oon varma, että sellanen sielä jossain on ;)), jouduttiin sitten menemään sama reitti takasin. Reissu kesti kaiken kaikkiaan pari tuntia, mutta onneksi Taavi ei vaikuttanut väsyneeltä missään vaiheessa. Se tarjosi itse raviakin. :) Ja mitä lähemmäksi kotitallia tultiin sitä reippaammaksi jätkä tuli. ;)

Tallissa sitten harjailin Taavin ja kävin jalat läpi. Kuivat oli jalat vaikka ajoittain mentiin reippaastikin. :) Lopuksi lahjoin kaverin porkkanoilla.

Huomenna menen tallille taas, mutta Taavi saa vähän kevyemmän päivän.

Huomiseen siis

-Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.