torstai 6. syyskuuta 2012

Kouluvääntöä, yritys hyvä kymppi!

Menin tänään jo aamulla tallille. Taavi oli vielä sisällä tallille mennessäni, aivan kuten olin talliväeltä toivonu. :) Annoin Taaville vähän heinää mutusteltavaksi siksi aikaa kun laitoin sitä kuntoon. Harjaillessa silittelin ja painelin jätkän kupeita, Taavi ei protestoinut asialle, joten jospa vatsanpurut helpottaisi?


Menin aluksi Taavin kanssa kentälle. Se ei yrittäny syödä kertaakaan ja jopa kakkasi pysähtymättä. Jee, vähästä sitä ihminen on ilonen :D
Alkuun mentiin ravissa ympyröitä ja taivutuksia. Sitten aloin lisäämään raviin siirtymisiä, pysähdyksiä sekä vielä peruutuksiakin. Jätkä oli mukavan kuuliainen ja melko herkkä suustaan. Se jopa myöräsi päästään ja tottakai silloin kun kukaan ei ollu näkemässä.

Sitten harjoiteltiin epäsuoraaohjasotetta. Pysäytin Taavin aina ennen kulmaa ja tein pari askelta takaosakäännöstä, pysähdys ja taas pari askelta käännöstä takaisin uralle. Oikeaan kierrokseen Taavi meni tosi hyvin, mutta kun vaihdoin suuntaa se oli kuin ei ois tietäny mitä pitää tehdä. Lopulta homma alkoi sujua toiseenkin suuntaa. Tosin juuri silloin kun homma alko sujua, läheisestä rannasta lehahti mahoton parvi sorsia lentoon ja keskittyminen herpaantui. Lopuksi nostin vielä laukat molempiin suuntiin, ne nousi hyvin.

Sitten lähettiinkiin maastoon. Annoin Taavin kävellä omaa tahtiaan. Yhessä vaiheessa lenkkiä kuului mehästä pöllön huhuilua ja sitäkös piti kuunnella ihmeissään Taavimaiseen tapaan. :D

Maastosta tultua hoidin Taavin kuntoon ja vein laitumelle. Sinne se taas ravasi kavereiden luokse kovaa vauhtia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.