maanantai 11. maaliskuuta 2013

Koko perheen voimin...Sain tänään houkuteltua K:n mukaan tallille pitkästä aikaa ja käytiin maastoilemassa. Vähän kerkesi tulla pimeää ja kuvista ei tullut kauhean hyviä.
Taavi oli hyväntuulinen ja iloinen niinkuin se on nyt pitkään ollut, se liikkui myös lenkillä pääosin ihan reippaasti ja kahlai urhoollisesti hangessa (minä perässä...). Kauheaa ajatella jos se ollut tosi kipeä jalastaan jo pitkään. Mahakaan ei ole oireillut juurikaan.
Sain K:n kokeilemaan uutta estesatulaa, kun siinä on tarpeeksi iso istuin ja kaikki muut ovat sitä kehuneet. Se on kuulemma ihan kauhea... :D Lännensatulaa ei ilmeisesti voita mikään.


Meille kävi tallilla pikkuinen äksidentti, kun Taavi veti väkisin talin lattialla olevaan myslikuppiin. Se ei kuunnellut komennusta joten jouduin huitaisemaan sitä saadakseni sen irti myslikupista ja osuin sitä ilmeisesti suoraan silmään! :( Hetken aikaa se piteli sitä kiinni ja minä painelin sitä lumipussilla, mutta ihan normaali se oli hetken päästä. Siirsin sitten sen typerän myslikupin muualle, pitääkin olla siinä tallin käytävällä ilman kantta houkuttelemassa ahneita pikku-porsaita.
Onneksi Taavi antoi tyhmyriomistajalleen nopeasti anteeksi eikä kantanut kaunaa tai saanut traumoja. Omistaja ehkä sai.

Mitattiin myös Taavia joka puolelta, paino on ehkä mittanauhan mukaan jopa hitusen tippunut, se näyttää nyt kutakuinkin 460kg. Säkäkorkeudeksi saatiin edelleen ihan ponimitta, noin 144-146cm.


Ja vielä lisäksi Taavin nivelaine NAF Five Star Superflex on saapunut! Taavi sai tänään sitä vain ylläpitoannoksen verran, vaikka ohjeessa oli että 3-10 päivään pitää antaa kaksinkertainen annos. En uskalla heti antaa, katsotaan ensin kestääkö maha tämän. Vähän sitä piti suussa mutustella ja heilutella, mutta alas meni ainakin. Haju oli omaan nenään vähän colamainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.