lauantai 23. maaliskuuta 2013

Täpinämaasto ryhmässä

Suuri kivi vierähti tänään sydämeltä, kun eilisestä huolimatta sain hörinätervehdyksen hakiessani Taavia tarhasta ja se lähti myös mielellään matkaani. :) Olin ihan varma, ettei se halua enää tehdä kanssani yhteistyötä tai kokee minut negatiivikseksi. Ilmeisesti sille ei kuitenkaan jäänyt mitään traumoja. ;)

Meille tulikin sitten vähän lentävä lähtö lenkille, kun Heikille oli saapunut ratsastaja ja Katja oli lähdössä Einolla mukaan. Päästiin sitten samalle lenkille ja Taavi oli niin täpinöissään.
Se tosin meinasi jyrätä ulos tallista, kun muut menivät jo edeltä ulos ja jättivät meidät yksin.. Suitset oli jo päässä, mutta turparemmi auki, niin eihän noilla silloin mitään tee. Sain kuitenkin Taavin pysähtymään, kun kaappasin nenän päältä kiinni. Sitten se kyllää rauhoittui ja pysyi vapaaehtoisesti tallissa.

Lenkilläkin Taavi oli täpinöissään ja pörisi perähevosena ihan kauheasti. :D Se myös ravaili perässä hissukseen enkä saanut sitä pidettyä kokoajan käynnillä. Mutta ehkä se ei nyt hajoa pienistä rauhallisista ravailupätkistä.
Taavi vaan on niin onnettoman hdas tuossa kävelyssä, että sille sopivaa lenkkiseuraa olisi varmaan joku shetlanninponi, kaikista muista se jää jälkeen kokoajan. En tajua, miten se voi kävellä niin hitaasti, vaikka se kuinka teputtaisi.

Käytiin yhden peltotien päässä missä on aukeaa, niin pääsivät Heikki ja Eino vähän ravailemaan ja laukkailemaan. Me katseltiin Taavin kanssa sivummalta, mutta Taavi ei olisi millään malttanut vain seisoskella(?!) ja se yritti kovasti mennä mukaan. Käytiin sitten vähän kävelemässä seassa ja Taavi oli tyytyväinen. :) 
 

Taavin kanssa seurailtiin muiden menoa sivummalta


Tallille tultiin takaisinpäin välillä hitaassa ravissa hilluen, kun ei Taavi pysynyt käynnillä... Tallissa kylmäsin jalan, kun oli rankempi lenkki ja Taavi sai Greenline-vellin.
Kylmäyksen jälkeen käytiin moikkaamassa koppia (Eino lähtee sillä huomenna kisoihin, joten se on tallin pihalla väliaikaisesti parkissa). Otin mukaan kuuppaan vähän melassisiirappia, mentiin kopin viereen ja avasin pikkuoven, kun Taavi uskaltautui lähelle, se sai nuolla kuupasta melassia. Hyvin se rentoutui siinä syödessään ja lähdettiin sitten takaisin talliin.

Laittelin vielä heinäverkon yöksi valmiiksi ja heitin Taaville porkkanaa kuppiin lähtiessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.