perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ulkoasua muokattu!

Minkävärisenä tausta teillä näkyy? Siis onko se kirkkaan minttuun vivahtava vai vaaleanvihreä? Onko sopiva?

Meillä tausta näyttää kahdella ei koneella hämmentävän erinäköiseltä, K:n koneella ihan kamalalta (aika kirkas mintunvihreään vivahtava) ja mun koneella värit ovat kivan keväiset, vaalean vihreät.

9 kommenttia:

 1. Ihan ok, ei nyt siis mikään kovin murretun hailakka sävy, mutta vaalea kuitenkin eli ei neonvihreä :D Ei ehkä niin "mun" väri, mutta ei aiheuta migreeniä tai valtavaa aggressiota.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tää on aivan ihanan värinen tämmönen "hillitty" lime. ;) Hieno banneri!

  VastaaPoista
 3. Tää on ihan kiva, semmonen aika hailakka vaaleanvihreä omalla näytöllä :)

  VastaaPoista
 4. Mulle näyttää kans kivan vaalean vihreeltä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Eli sitten oma näyttö on varmaan ihan oikeassa tämän suhteen. Omassa on kanssa semmoinen hailakka vihreä. Hyvä jos on suurimman osan mieleen ainakin, itsehän tykkään vihreästä ihan hirveästi. ;)

  VastaaPoista
 6. Vihreä täälläkin :). Bannerikuvat on tosi hyvät (ilman kuolaimia miellyttää omaa silmää enempi kuin aiemmat, vaikka nekin oli tosi kauniit)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri siksi piti uusi tehdäkin, itseäni häiritsi kuolainkuvat.. ;)

   Poista
  2. Hauska kuulla että muitakin häiritsee ;). Kummallisesti muuttuu se mikä miellyttää silmää.. vaikken nyt kuolainkuviakaan katso mitenkään että "hui kauhee, eläinrääkkäystä heti pois tuommoset" -tyylillä.

   Poista
  3. Niinpä, mutta kummasti sitä mielummin katsoo kuolaimettomia, niissä ainakin Taavi näyttää niin paljon tyytyväisemmältä, kun suu on rento. :)

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.