maanantai 25. maaliskuuta 2013

Vieraita kylässä ja satulaakin moikattu pitkästä aikaa

Puunattavana, poikkeuksellisesti kiinni, kun on useampi harjaaja. :)

Eilen Taavilla kävi vieraita! Ilmeisesti Taavin mielestä jo tarpeeksi tuttuja, kun se uskalsi tulla portille vastaan. :) K:n porukat tulivat taas moikkaamaan ja ratsastamaan. 

Käytiin 5km:n maastolenkillä ja Taavi oli tosi reipas ja hyväntuulinen. Se sai matkalla jalkaisin kulkevilta herkkuja ja se toi vipinää kinttuihin. ;) Kotiinpäin me ei meinattu enää pysyä perässäkään, kun Taavi ja K:n äiti laskettelivat käynnissä menemään.


Törmättiin lenkillä Reiskaan ja pitihän sitä tietysti vähän moikata (ja uhotakin..)

Tänään menin illemmasta tallille ja Taavi oli iltapalalla (tai välipalalla). se oli jäänyt iltapäivällä yksin tarhaan ja tallinomistaja oli käynyt sen sieltä pelastamassa, kun se oli järkyttyneenä tuijottanut portilla tyhjyyteen. Sanoi, ettei raaskinut kauempaa seisottaa siellä, ettei tule mitään traumoja. :D

Harjailin käytsillä ja ajattelin pitkästä aikaa laittaa satulan jos Taavi suhtautuu sen laittoon neutraalisti. Taavi kerjäsi vain herkkuja, mutta yhtään se ei luiminut. Päästiin sitten matkaan. Meinasin mennä automaattisesti aitan viereen, että kapuan selkään, kunnes muistin, että mullahan on jalustimet.. Heh.

Lenkillä tosin tuntui, ettei oikein ollut kummallakaan mukavaa satulan kanssa. Itsestä tuntui, että jalustimet on erimittaset, jalat sojottaa ihan mihin sattuu ja eri suuntiin, istun vinossa jne. Ihan kauheaa. Ja ilmeisesti osasin välittää tunnelman myös Taaville, sillä sekin vängerteli ja laahusteli. Ihmetteli varmaan, että mitä toi tuolla kokoajan vääntää ja kääntää. ;)
Päästiin kuitenkin kylälle päin ihan kivanpituinen lenkki. Vastaan tuli myös traktori ja Taavi peruutti keskelle tietä, onneksi oli kiltti traktorimies, joka hiljensi vielä lisää ja sain Taavin siirtymään tien sivussa olevalle levennykselle. Taavin mielestä edestäpäin tuleva traktori on paljon pelottavampi, kuin takaa ja tällä oli vielä iso peräkärrykin.

Takaisinpäin otin pari aika lyhyttä ravipätkääkin, kun sattui tulemaan pehmeitä kohtia. Ihan hyvin tuntui sujuvan ja Taavi olisi ravannut pidempäänkin.
Tuntui muutenkin olevan vähän pörhentelyä ilmassa, mikälie syynä. taavi tuijotteli ja ihmetteli vähän kaikenlaista ja pörisi pitkin lenkkiä.

Tallissa sitten taas perinteisen hommat, greenline-vellit yms. Lopuksi heitin porkkanan kuppiin. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.