lauantai 29. kesäkuuta 2013

Pusuja siellä, hymyjä täällä


 
Niinkuin kuvasta näkyy, Taavi on ottanut vieraat avosylin vastaan, kunhan on ensin saanut hetken kuulostella, että kuka kukakin on. Kovasti esittelee temppujaan ja kerjää nameja. :) Tällainen taitaa tehdä Taaville tosi hyvää. Perjantaina Taavi vietti vapaapäivää ja tänään Sanna kävi ratsastamassa. Sanna on käynyt kerran aiemminkin.

Meillä kesti puolitoistai tuntia, että saatiin Taavi kuntoon ja päästiin maastoon. Taavi saikin jouhien selvityksen pitkästä aikaa. Laitettiin sille taas ötökkäloimi ja muutkin suojat, jotta vähän helpottaisi oloa. Katjakin soitti ja kyseli onko tarvetta ötökkäloimelle, oli alennuksesta kaksi varannut, lopulta se jäi monen mutkan kautta niin halvaksi mulle, että lupasin ottaa. Josko se olisi vähän vielä tilavampi edestä tai ainakin ohuempi. Vaikkei Taaville tuonkaan loimen kanssa ole tullut yhtään hiki lenkeillä!
Ja Sanna on luvannut askarrella mulle satulanreäin toiseen loimista jos haluan. Katsellaan, kunhan se loimi ensin saapuu.

Käytiin oikealla päin. Pääasiassa käyntiä, mutta yhteen ylämäkeen ottivat vähän laukkaakin. Käytiin latupohjalla, mutta se oli vieläkin liian märkä, joten käännyttiin jossain kohtaa ympäri ja tultiin kotiin. 




Oli niin "vauhdikasta", että aurinkolaseistakin tippui linssi. ;)


Taavi sai pesut, huollot ja vellit ja pääsi sen jälkeen kamujen kanssa takaisin ulos.

Eilen tuli Horzelta tilaamani ötökkätuotteet ja sovittelin niitä. Riimu näkyykin yläkuvassa, se oli juuri sopiva ja jäi heti käyttöön. Tosi kivannäköinen ja juuri sellainen mitä olen etsinyt; ilman turvalla olevia säätöjä (ne syödään riimuista ensimmäisenä).
Lisäksi tuli alemmassa kuvassa näkyvä korvahuppu+hapsut-härpäke. Se oli myös sopiva ja erittäin hyvä myös käytössä. Sitten paketissa oli myös tavallinen korvahuppu vaaleansinisenä, siinä on aaseille tarkoitetut korvat, mutta ne nyt voi joskus lyhentää itsekin. Ja vielä lisäksi samanlainen vihreä ötökkähuppu tarhaan, millainen on nytkin käytössä. Otin näköjään vaan kokoa pienemmän vahingossa, mutta mahtuu juuri ja juuri tämäkin.


Huomenna saattaa olla Taavilla vapaa ja sitten taas K on luvannut mennä sillä. Itse koetan nyt vielä ottaa melko rauhallisesti, sillä viimeisimmän tuomion mukaan palanen peukalossa olisi liikkunut. Ortopedille pääsen tiistaina. Jouduin lopulta kääntymään yksityisen lääkäriaseman puoleen, kun julkisella puolella homma yksinkertaisesti kusi aivan totaalisesti. Tästäkin murtuma-asiasta saisi jo nyt kirjoitettua oman juttunsa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.