maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tavallista maastoilua ja supersuuri metsämansikka!



Eilen Taavi vietti vapaapäivää, kävin sitä iltasella harjaamassa ja seurustelemassa sen kanssa. Tallissa oli myös innokas pikkuinen heppatyttö, jota Taavi kovasti vierasti. Tosin en tiedä, kumpi pelkäsi kumpaa enemmän. :D

Tänään K pääsi taas kipuamaan ratsaille. Käytiin aika lyhyt lenkki, noin 4,3km, mutta muutama isompi mäki oli matkalla, jotka ravattiin ylös. K innostui ravailemaan useamman pätkän, se teki molemmille tosi hyvää, kun Taavin lenkin ovat olleet aika käyntipainotteisia viimeaikoina. Sille on alkanut kertyä läskiä tuohon lapakuoppien kohdalla, hups! Pitää vissiin vähentää Greenlinen määrää vähän, muuten ei ole mitään, mistä vähentää. :)

Välillä saivat pärjätä ihan keskenäänkin, kun löysin tienlaidasta mehukkaita mansikoita.




Hervottoman suuri metsämansikka!

Se toinen ötökkäloimi ei meille sitten saapunutkaan, koska oletettu Taavin koko oli loppunut. Ei se mitään, meillähän on jo tuo yksi. Sensijaan yhden vanhemman Kiefferin otin sovitukseen, se saapunee viikon puolivälissä. Se on yhtä istuinkokoa pienempi ja vähän kapeampi, josko se oli kaikinpuolin sopivampi. Pehmeä se ei ole, ainakin oma kokemus Kieffereistä puhuisi sen puolesta. Mutta jo pienempi istuin helpottaisi omaa ratsastusta, tuossa koossa sitä seilaa kun valtamerilaivassa.

Taaville on myös varattu aika klinikalle heinäkuun lopussa, se saa rokotuksen, hampaat tarkistetaan ja polven tilannetta katsastetaan myös. Ei siis mitään akuuttia.

Huomenna on Sannin ratsastuspäivä ja mulla tallivapaa. Käyn lääkärillä ja sen jälkeen suuntaan rehuostoksille; Taavin Greenline ja luserhake alkavat olla lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.