torstai 4. heinäkuuta 2013

Mehtäseikkailua aamutuimaan

Yritin jo tiistaina kirjottaa tänne maastoilu aamusta viestiä, mutta jostain syysta kone herjasi ja ei suostunut tallentamaan/julkaisemaan tekstiä. No onneksi Ellu oli laittanut miun hänelle laittamani viestin edelliseen kirjotukseen. :) Nytkin on kiire töihin, joten kirjottelen tästä aamusta ja jätän tiistain sikseen. (jospa ehtisin joku päivä siitäkin kerrasta kirjoittaa :))

Menin aamulla tallille kahdeksan maissa. Laittelin heti ekana Taaville ruuan turpoamaan ja hain varusteet valmiiksi. Sitten otin Taavin harjailtavaksi pesupaikalle. Jätkä bongasi heti taskussani olevat murot ja hymy oli herkässä pienellä kehotuksella. :D On se hassu. Laittelin Taavin kuntoon ja sitten lähdettiin ulos.

Kiipesin Taavin selkään aitanverannalta, koska menin ilman satulaa. Taavi oli alkuun vähän laiska ja annoinkin sen valita suunnan piharisteyksessä. Taavi lähti vasemmalle, joten lähdettiin vasen/oikee reitille (jälleen). Ilma oli tosi aurinkoinen ja mukavan lämmin, ainut miinus oli todella ärhäkän oloiset paarmat. Onneks olin laittanu Taaville taas ötökkäloimen päälle! Seikkailtiin mehtäpoluilla, koska sielä oli huomattavasti vähemmän ötököitä. Taavikin oli reippaamman ja tyytyväisemman olonen mehässä. Käytiin vähän ravaamassa sekä laukkaamassa peltotiellä. Ravi ja laukka selvästi piristi jätkää, koska sen käynti oli paljon eteenpäin pyrkivämpää sen jälkeen. Jatkettiin matkaa tietä pitkin toiselle kauempana olevalle peltotielle ja peltotien päästä poikettiin oikealle lähtevälle mehtäpolulle ja jatkettiin rohkeasti matkaa, koska polku tuntui olevan Taaville tuttu. :) Lopulta päädyttiinkin takaisin tielle ja jatkettiin matkaa tallille.

Tallissa annoin Taaville pöperöt ja pesasin sen. Lisäksi laitoin ötökkämyrkkyä ja turpaan helosansolia. Lopuksi laitoin vielä ötökkähupun ja vein Taavin laitumelle.

Lopuksi kuva hymystä, jonka sain Taavilta tiistaina. Tänään unohdin kameran kotiin. :(





- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.