torstai 4. heinäkuuta 2013

Vuosi sitten tähän aikaan

Vuosi sitten tähän aikaan seisoin naru kädessä ja narun toisessa päässä yhtä ihmeissään oleva hevonen. Siinä se seisoi, maailman hitain Tuhti-Taavi sinisien silmiensä kanssa, hevonen, jota koetin koeratsastuksessa saada kaksi kierrosta ravaamaan. Laukankin se esitti vain oikeana.
Mietin mielessäni mihin olin pääni pistänyt ja rahani laittanut. 


4.7.2012

4.7.2013


Nyt tiedän, että löysin kimpaleen kultaa, juuri sen, jota eniten tarvitsin. Vaikka tie on ollut yllättävänkin vaikea ja kiemurainen eikä kaikki ole mennyt niinkuin suunniteltiin, se on ollut myös erittäin opettavainen. Se ei ole opettavainen niinkään ratsastuksellisesti, vaan kaikessa muussa käsittelyssä ja opettamisessa.
Toivon, että meillä on vielä paljon aikaa yhdessä ja että opin ymmärtämään Taavia vielä paremmin. Kaiken oppimani jälkeen tiedän, että olen vasta ihan alussa ja palan halusta oppia kokoajan lisää. 





Hyvää vuosipäivää me! Ja samalla myös hyvää epävirallista synttäriä Taaville, sillähän ei ole virallista syntymäpäivää tiedossa, joten juhlitaan sekin alta pois.

4 kommenttia:

  1. on se vaan niin hauska olio , te vaan niin kuulutte yhteen, onnea kuluneesta vuodesta , ilman ei olisi tätä mukavaa blogiakaan <3

    VastaaPoista
  2. Onnea! Teillä on niin persoonallisen näköinen polle, ja mielenkiintoisia juttuja, niin oli pakko liittyä lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että joku jaksaa näitä lukea. ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.