torstai 27. kesäkuuta 2013

Ja lohtu on mulle että siellä on kaikki sulle.




I miss you so much  
Your light, your smile, your way  
And everything about us




Though you're gone, you're still here  
In my heart, in my tears  
Yeah, you sure left your mark  
And we were just getting started


It wasn't long  
It wasn't long enough together  
But it was long enough  
Yeah, it was long enough  
To last forever
 
 




Sometimes I get so mad 
I scream and swear at this 
'Cause this isn't  
How we planned it

-----

You left, it wasn't long enough  
It wasn't long enough together  
But it was long enough  
Yeah, it was long enough  
To last forever




It wasn't long enough
27.6.2012


9 kommenttia:

  1. olipa kaunis kuvasarja , yksiosa elämää, tuli tippa silmään katsellessa ja paljon muistoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Lyhyt aika koko elämästä, mutta paljon niihin vuosiin mahtui.

      Poista
  2. Katsoin näitä kuvia eilen illalla juuri ennen nukkumaanmenoa ja varmaan tästä johtuen näin unta omasta entisestä ponistani. Ekaa kertaa poni oli unessani kuolemansa jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alitajunta on kummallinen asia. Minä olen nähnyt Elmosta vain kerran unta sen kuoleman jälkeen, sen lopetus oli mennyt pieleen ja se heräsi terveenä... Huh.
      Ja kerran olen nähnyt unen, jossa vein Elmon klinikalle, mutta sillä oli Taavin silmät. Kyselin lääkäriltä, että mikähän voi olla vikana, kun silmät ovat vasta äskettäin muuttuneet tällaisiksi. :)

      Silloin kun Elmo myytiin näin siitä paljon unia alkuun, unissa se tuli aina mulle takaisin tavalla tai toisella, lopulta näin unen, jossa hyvästelin sen ja ratsastelin sen jälkeen ihan vieraalla hevosella. Sen jälkeen unet loppuivat. Tein varmaan jonkinlaista luopumista mielessä pitkään.

      Poista
  3. Voi nyyh, mä en kestä! En halua ikinä kokea tuota, ja silti tietää sen päivän joskus tulevan. Toivon niin että omani eläisi vielä hyvin hyvin kauan.. Vaan kohtaloa ei tiedä, milloin kaikki on loppu. Voi, en kestä. Osanottoni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä helppo paikka ollenkaan, mutta se on ikävä kääntöpuoli tässä harrastuksessa. :(

      Minäkin toivon, että meillä on Taavin kanssa vielä paljon yhteistä aikaa jäljellä ja että osaan tehdä päätöksen ajoissa senkin kohdalla. Elmon olisi voinut laittaa jo aiemmin pois jos olisin tiennyt, että vika on parantumaton ja ainoastaan paheneva. Vaikka se olikin ihailtavan hyväntuulinen ja pirteä aina ja loppuun asti.

      Onneksi se ontuman syy kuitenkin selvisi, eikä mulle jäänyt mitään jossiteltavaa, että olisiko jotain vielä voinut tehdä, se lohduttaa ja helpottaa.

      Poista
    2. Niin kauan kun iloa on enempi kuin surua tai kärsimystä vähempi kuin iloa niin minusta voi elämä olla hevosella elämisen arvoista, sen mukaanhan se pitää punnita. Ja kuitenkaan sitä ei osaa oikeen tervettä hevosta/muutakaan eläintä lopettaa, sillä logiikallahan kaikki pitäis lopettaa "ennenkuin tulee jotain". Hyvän päätöksen teit, raskaita asioita on kantaa ja päättää. Mitään lähtöjärjestystä täältä ei ole joten toivotaan että saamme pitää rakkaamme mahdollisimman pitkään.

      Poista
  4. Voi ei. Elmo oli aivan... hmm.. uskomaton! se oli niin ihana, ja monet epäonnistumisetkiin koettiin... Aina se vaan tuolla sydämmessä kuitenkin on ja pysyy ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se pysyy, vaikka sen kanssa välillä tuntuikin olevan sellainen viha-rakkaus-suhde. ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.