perjantai 28. kesäkuuta 2013

Paarmaturnajaiset!

Sain Ellulta juhannuksena viestiä (jonka tosin luin vasta maalta tultuani), että tarvitsisi Taavin kanssa liikutusapua kipsatun käden vuoksi. Olin tästä tosi onnellinen, en siitä että Ellu oli saanut käden kipsiin vaan siitä, että hinku hepan selkään oli pitkästä aikaa suuri...ja kun luvassa oli vielä laatuaikaa Taavin ja Ellun kaa niin eihän siitä voinu kieltäytyä. ;)

Sovittiin Ellun kaa, että rehvataan tallilla klo11. Mie tosin vastoin tapojani myöhästyin vähän. :D Ihan ekaksi haettiin Taavi laitumelta. Se alkuun vähän ujosteli, mutta antoi kuitenkin kiltisti kiinni ja lähti mielellään talliin. Tallissa annettiin Taavin olla vähän aikaa karsinassa ja sinä aikana Ellun neuvo Taavin sapuskoissa yms. 

Sitten otettiin Taavi käytävälle kuntoonlaittoa varten. Mie harjasin jätkän ja Ellu hoiti myrkkypuolen. ;) Laitettiin kokeeksi Taaville korvahupun ja hapsujen lisäksi ötökkäloimikin, joka olikin oikein toimiva valinta. :) Satulaa ei Taaville laitettu, kun halusin pitkästä aikaa mennä ilman satulaa. :)

Pihalla kiipesin tuolin kautta Taavin selkään ja lähdettiin lenkille. Ellu lähti mukaan kävellen seuraksi ja kameramieheksi. :) Lähdettiin perinteiselle "vasen-oikee"-lenkille. Käytin ravaamas/laukkaamassa yksi peltotie. (Kyllä on jätkän laukka kehittyny!! :)) Poikkesimme pariin otteeseen mehtäänkin, sielä oli vähän viileämpää ja vähemmän ötököitä. Niin, eihän ne ötökät Taavia niin kiusanneet, kiitos loimen, mutta ratsastajan kohtalo olikin sitten ihan eri juttu. :D




Takaisinpäin tultaessa poikettiin vielä oikealle mehtään ja haahuiltiin sielä jonkin aikaa, Ellu meni edellä ja katsasti pohjaa, koska polkua sielä ei ollut. Lopulta päädyttiinkin voimalinjalle ja sielä olikin aikamoinen viidakkotunnelma. Myö siirryttiinkin Taavin kanssa sitten kulkemaan edellä, jotta Ellulla ois ollu edes vähän polkua valmiina. :D Hetkeksi myö vähän eksyttiin kartalta, mutta lopulta löydettiin takaisin tielle ja lähdettiin kotiinpäin. 

Maastolenkki oli kyllä mukava ja taisi Taavin loimi hämätä ötököitä, kun ei ne niin paljoa minnuukaan kiusanneet. :) Taavikin vaikutti tyytyväiseltä ja kulki eteenpäinpyrkivästi. :) 

Tallissa hoidettiin Taavi kuntoon. Pestiin se ja annettiin sapuskat. Sitten vietiin jätkä laitumelle kavereiden luo. 

Sovittiin, että autan Ellua Taavin liikutuksessa aina kun pystyn. Ensiviikolla käyn ainakin parina päivänä...kirjottelen sitten taas lisää. :)

- Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.