maanantai 3. kesäkuuta 2013

Virtahepo uimassa ja uusin temppu videolla



Käytiin tänään testaamassa yhtä toista rantaa Katjan ja Einon kanssa. Vaikutti ihan hyvälle ja hevoset pääsivät oikein kunnolla uimaan kahlaamisen sijaan. Oli todella hauskaa!
Taavikin ui todella rohkeasti ja sitten se kaarsi syömään kaislikkoon uimalenkin päätteeksi. Hah! Ja tietenkin yritti kuopia myös tuolla syvässä vedessä vähän huonolla menestyksellä tosin.

Matkaa tuonne on noin 2,5km eli ei matka eikä mikään. Sopiva alku- ja loppuverryttely. Vesikin tuntui lämpöiseltä, vaikka olenkin aikamoinen vilukissa. Pitää vaan pyytää Heli kuvaamaan joku kerta, pokkarin pitäminen mukana vähän rajoittaa uimista ja aiheuttaa pientä jännitystä reissuun.. ;)










Takaisintullessakin pojilla riitti vauhtia ja virtaa, ravasivat, laukkailivat ja kävelivät oikeinkin reippaasti. Taavi piereskeli kyllä lenkin aikana, mutta muuten se ei tuntunt aristelevan mahaa tai ollut muutenkaan outo. Hyvä niin. Taavi sai syödä vihreää kotipihassa, kunnes oli pakko lähteä sisälle, sillä itsellä oli ihan märät vaatteet.

Tallissa annoin vielä Greenline-vellin (alan antaa taas vellinä, jotta saa samalla nestettä), Penetrolin koipeen ja tarkistin jalat uimisen jäljiltä. Sinne se jäi tyytyväisenä ruokailemaan.

Lisäksi kuvattiin uusin temppu videolle:




Anna pusu! 


7 kommenttia:

  1. Hihii, ihana Taavi!! Skinnykin osaa tuon, mut ei noin selvästi käskystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me sillon yksi päivä harjoiteltiin ja palaset vaan loksahti kohdilleen. Jotenkin niin hauskaa, kun saa jonkun tempun valmiiksi. Nyt on aika lyhyen ajan sisään tullut kaksi temppua täydelliseksi, kavion anto ja pusun anto. ;)

      Seuraavaksi sitten se "hymyily", ehkäpä..

      Poista
    2. Joo, se on aivan mahtava tunne :D! Taavi on niin hieno :)

      Poista
  2. Näitä sun postauksia on niin kiva lukea! Tuntuu, että meidän hepat ovat aika samanlaisia, niin moneen kohtaan voi samaistua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Se on aina hauskaa, kun löytää "kohtalotovereita". :)

      Poista
  3. Voitko tehdä videon jossa kerrot, miten opetat taaville noita temppuja? (: tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi vaikka kesälomalla koettaa tehdäkin! Kiitos kommentista. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.