keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Vesipeto Taavi!Käytiin tänään Katjan ja Einon mukana maastossa ja samalla poikettiin kahluuttamaan heppoja. Mentiin jo kerran rannalle, mutta kamera unohtui talliin, joten palattiin hakemaan se.

Taavin mielestä vedessä oli superhauskaa, se loiskutteli ja teki aaltoja ihan kokoajan. Lisäksi se uitti nenää vedessä ja söi tietenkin kaikkea mitä eteen sattui. Uittamaan ei uskallettu, tuossa alkaa kuulemma mutapohja jostain kohtaa ja koska tarkkaa muistikuvaa asiasta ei ollut, niin pysyttiin matalalla. Lisäksi on pari muutakin muuttujaa tämän rannan käytössä.
 


Käytiin lisäksi kylälläpäin lenkillä, Taavi oli tapansa mukaan pirteä, kun Eino oli mukana. Jatkuvasti se olisi näykkinyt Einoa takamuksesta ja ottanut painia. Kaksi kertaa törmättiin traktoriinkin ja molemmille kerroilla Taavi oli asiallisesti. 

Takaisintullessa käytiin vielä rannassa uudelleen. Taavi söi rannalla sillä aikaa, kun Eino kävi vedessä. Paikalle ilmestyi myös joutsenpariskunta! 
2 kommenttia:

 1. Voi vitsit, nyt täytyy myöntää että olen vähän kade teidän uittomahdollisuudesta... Ihana kesäillan tunnelma kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei koskaan ennen ole ollut hevonen uittomahdollisuuden ääressä.
   Tosin tämän rannan käytöstä en vielä tarkemmin tiedä, että onko se koko kesän meidän käytössä.. :) Tarkoitus on kuitenkin etsiä joku sopiva uittopaikka, Taavi selvästi pitää vedestä.

   Eilen oli kyllä ihan mahtava keli eikä ötököitäkään ollut paljoa, kun kävi pikkuinen tuuli.

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.