sunnuntai 5. toukokuuta 2013

kuvapläjäys metsästä 1/3

Tämän viikon torstaina käytiin Taavin kanssa katselemassa mahdollisia kuvauspaikkoja metsässä. Rämmittiinkin metsän, hakkuualueen ja pellon reunan kautta kotiin. Taavi on kyllä todella varmajalkainen metsähevonen, enemmänkin piti toppuutella, kuin hoputtaa.

Perjantaina Heli sitten saapui meitä kuvaamaan. Oltiin valittu tämän kerran kuvausympäristöksi metsä ja toivottiin auringonpaistetta. Hetken näytti tallilla huonolle, kun koko päivän paistanut aurinko katosi pilvien taakse. Onneksi se jaksoi vielä ilmestyä kuvauksien ajaksi esiin!
Kuvia tuli aivan kamalan paljon taas (262kpl rankan karsinnan jälkeen) ja suurimman osan olisin halunnut julkaista.. ;) Nämäkin päätin julkaista parissa-kolmessa osassa, että jaksatte kunnolla katsoa.

4 kommenttia:

 1. Oih, niin ihania kuvia. Oikein romanttinen sammaloitunut metsä ja työ kaksi ilman mitään ylimääräistä :D. Tykkään oikein paljon. Hovikuvaajat kunniaan :D-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä oli Helin idea, eikä huonp idea ollenkaan. ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Itsekin haaveilen metsäkuvista, kun vaan saisin jonkun kuvaamaan. Täältä löytyisi aivan ihanan kuvauksellisia "satumetsiä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli hyvä kuvauspaikka, kun aurinko vielä paisteli puiden välistä. Saatiin varmaankin eniten onnistuneita kuvia jos verrataan kaikkiin aikaisempiin kuvauksiin. :)

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.