tiistai 14. toukokuuta 2013

Kehuja rekkakuskille!

Pitää antaa ainaisen haukkumisen sijaan sitä positiivistakin tarinaa auton kohtaamisesta hevosen kanssa:
Tänään törmättiin Taavin kanssa rekkaan maastoreissulla ja vieläpä tulo- että menomatkalla. Oli muuten erittäin huomaavainen kuski; molemmilla kerroilla hidasti reilusti vauhtia ja teki sen ajoissa, jotta Taavi kerkesi siirtää ahterinsa penkan puolelle ja asettua mukavasti. Toisella kerralla vielä pysäytti, avasi ikkunan ja varoitti edessäpäin olevasta routakuopasta, ettei hevosen jalka uppoa siihen. :) Jäi kyllä hyvä mieli ja kiittelin vuolaasti!

Taavi oli muutenkin pirteä ja reipas lenkkiläinen, ravaili paljon ja liikkui metsässä hyvin. Pääasiassa siis tänään rämmittiin metsissä, koska Taavi oli jo tarhassa ottanut Einon kanssa painimatseja.
Tosin meidän lenkit alkavat olla enemmän läskistys-lenkkejä, kun Taavi pysähtelee syömään enkä raaski aina komentaa. Onhan se tuore ruoho niin hyvää ja on hirmuisen ihanan kuuloista, kun hevonen rouskuttaa. :)
 

3 kommenttia:

 1. Näitäkin onneksi on, on itsellekin tullut monta vastaan :).

  Hah, en minäkään kyllä raaski kieltää sitä syömistä, se on hevoselle niin tärkeää. Olkoonkin että ei meinaa etenemisestä tulla mitään ;). Ruohonsyönnin tunnelma on ihana :).

  VastaaPoista
 2. hahaaaaha :) oli hauskasti kirjoitettu tuo "törmättiin rekkaan" ja vielä kaksi kertaa saman reissun aikana. Varo se voi oikeasti sattua jos kovassa vauhdissa osuu. Onneks oli kunnollinen kuski ja hiljensi ennen törmäystä!!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi ei ihan kirjaimellisesti törmätty! :D Harvoin täällä rekkoja näkeekään, olivat tukkeja hakemassa.

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.