torstai 9. toukokuuta 2013

Onneni vain hänen onnestaan saaden ja voimani voimastaan, hän on minulle muita enemmän


Lyhyt luisu lautanen, muuten varsin suurilinjainen ja sopusuhtainen. Saisi kuitenkin olla ryhdikkäämpi. Suora kinner, molemmat etujalat hajajalkaiset. Ahtaat liikkeet, melko matkaavoittava käynti. Tahdikas, helposti etupainoinen ravi, saisi työntää paremmin takaa.

Hyvässä kunnossa ja käyttäytyy hyvin. Hyvin esitetty.

Reissu sujui siis todella upeasti ja Taavi ylitti odotukset ja oli tietenkin meidän mielestä maailman paras. Se meni koppiin loistavasti molemmissa päissä ja käyttäytyi paikanpäällä tyylilleen uskollisesti. Se oli kuitenkin pirteä ja jopa vähän pörheä (ja kaikille oreille ja röyhisteli rintaansa painimatsiin haastaen, kovat on luulot herralla)

Ravi oli herkässä kokoajan, joten käynnin esittäminen vaati vähän malttia itseltä (ei liian lujaa). Taavi ravasikin ihan reippaasti, mutta eihän ne työhevosen liikkeet ketään häikäise. ;)
Rauhallisen ja hyvän käytöksen takia sille lohkesikin 1. palkinto. Lisäksi se sai kehuja hyvästä kunnostaan, kun kilpapari sen sijaan sai hieman toruja lihavasta olemuksesta, vaikka miellytti ainakin omaa silmää kovasti sekin. Ykkösten yhteiskehässä ei sitten ihan odotetusti pärjätty, Taavi oli niin helpottunut luvasta poistua kentältä, että se lähti ravilla kohti porttia. Heh.


Liikkeet videolla: 


Kotona aamulla Taavi oli kuulemma protestoinut sisällejääntiä syömälakolla, vaikka Eino sen kaveriksi jäikin. Se oli kuulemma kovasti kuikuillut karsinastaan ja ihmetellyt, miten se on unohdettu sisälle. :D Se hörähtikin minulle iloisesti, kun menin. Loimikin oli pysynyt yön päällä ja sen alla oli putipuhdas hevonen.

On muuten hurja homma saada vaalea turpa pysymään puhtaana (varsinkin kun lastausapuna on melassisiirappia...) ja lisäksi aurinko oli eilen polttanut nenän ruville! Täytyy ruveta taas laittamaan Helosan Solia. Tarhassa piti heti ottaa kunnon hiekkakylpy, että saa saippuan ja kiillokkeen hajut pois, eihän vakavasti otettava villihevonen sellaisia käytä. 


Sitten saatte taas laajan kuvakollaasin päivästä, julkaisematta jäi varmaan noin 115 kuvaa.. ;)

Taavitransport
Hieno kuva!


Jumppaa ennen kehäänmenoa


Ilmavaa menoa :D
Lähtötunnelmissa, pipo päähän...


Tykkään tästä kuvasta, harmi etten ole kokonaan mahtunut kuvaan!

Ja sitten sisään!


Nyt saa jo sotkea melassilla. :)
 

2 kommenttia:

 1. Nyt sain koneeni taipumaan tuohon videon katseluunkin. Kiva yllätys kyllä saada näyttelyvideota :). Kyllä Taavi on komea kylmäverinen. Aivan ihana kuvasarja jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit videosta! Itsellekin oli kiva yllätys, että K oli kuvannut esittämisen videolle kuvien sijaan! :)

   Taavi alkaa nyt olla mielestäni taas kivannäköinen ja edukseen, sopivan pyöreä. Se välillä talvella vatsavaivojen takia laihtui liiankin kanssa ja tuli kulmikkaaksi rumpuvatsaiseksi. Ja oli ihana kuulla ammattilaisen arvio siitä, että Taavi on hyvässä kunnossa.

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.