tiistai 22. tammikuuta 2013



Sydämesi on siellä missä on aarteesi ja sinun on löydettävä se, jotta kaikella sillä minkä olet oppinut matkallasi olisi tarkoituksensa.

-Paulo Coelho, Alkemisti



__________

Taavilla oli tänään vapaa, koska itsellä oli illalla hieronta ja päivällä aikataulu hieman venähti. Nyt pitäisi olla lantio suorassa ja jalat samanpituiset, mielenkiintoista nähdä miten se tuntuu satulassa! Tuostakin kuvasta näkyy, että olen aivan toivottoman vino, olen ollut sitä jo vuosia. Nyt pääsin sellaisen ihmisen käsittelyyn, jolla todella on taitoa laittaa palaset kohdalleen. Paikat tosin on niin hellänä, etten tiedä kykenenkö huomennakaan kokeilemaan uutta rankaani ratsain. :)
Taavin vyönkin pitäisi saapua ihan näillä näppäimillä, samoin Aloe-mehun ja sitten parin muunkin pienen ostoksen, joita sorruin käytettyina netin kirpparilta ostamaan. Huoh. Nyt mulla on sinne porttikielto. ;)

PS: Ei voi olla totta... Ostin juuri Taaville Stubbenin estesatulan "kun halvalla sain". Apua, toivottavasti se edes sopisi. Saa siitä tietty ainakin rahansa pois jos joutuu myymään eteenpäin. Nyt en mee sinne kirppikselle enää ikinä.
Ellen sitten myisi omaa trhaa rompetta. Mutta koska olen hamstraaja, niin en raaski luopua mistään. :D

1 kommentti:

  1. Tuttu tunne! Aina on pakko ostaa jotain jos halvalla saa ja vaikkei sopisi hepalle ei voi luopua, koska voihan sitä joskus vaikka tarvita! ;)

    VastaaPoista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.