maanantai 24. helmikuuta 2014

Yksi todellinen ystävä lisää onneamme enemmän kuin tuhat vihollista epäonneamme


 

Talvilomaa pukkaa päälle, joten on aikaa päivitellä blogiakin vähän ahkerammin. Ja jännitetty klinikka-aikakin lähestyy päivä päivältä vääjämättä.

Tänään oli kuitenkin kovasti odotettu päivä, kun Taavia paljon viime kevääseen asti ratsastanut ja vuokrannut Sanni tuli meitä moikkaamaan pitkästä aikaa. Taavikaan ei juuri vierastanut Sannia.

Otettiin Taaviska talliin ja harjailtiin sitä aika pitkän aikaa. Se oli ihan mahtavalla tuulella, pitkästä aikaa se ei luiminut yhtään ja oli erittäin iloinen ja pirteä! Sitä ei voi käsittää, miten onnelliseksi tällainen tekee. Kun on taas katsellut hapanta naamaa ja miettinyt, että missä mentiin pieleen tällä kertaa, niin on mahtavaa nähdä välillä eläväinen ja iloinen Taavi. Se samainen Taavi, jonka seurasta olen saanut nauttia koko syksyn ja alkutalven. Myös Sanni huomasi Taavin muuttuneen olemuksen ja kunnon.

Laiteltiin Taavi valmiiksi ja viriteltiin se kärryjen eteen. Edes silojen laitto ei saanut sitä luimistamaan! Aivan kummallista.

Lenkki meni taas hyvin. Alkumatkasta Taavi mateli, mutta sitten loppulenkin se oli ihan todella reipas ja ravaili pitkiä pätkiä ihan mielellään ja hyvin. Yhdessä kohtaa mukaan lähtenyt tallikoira Marina tuli myös kärryyn istumaan, kun vastaan tullut koira oli sen mielestä liian pelottava. :D Hyvä näin, se istuikin pitkän aikaa mukana kärryssä.


Marinalla on naru kaulassa, kun ajateltiin ottaa se kiinni toisen koiran ohittamisen ajaksi, mutta se tosiaan kiipesi kokonaan kärryyn


Älyvapaa video meidän menosta:



Taaville oli taas tullut hiki, mutta kupeet hikosivat vasta jälkikäteen tallissa hiukan. Aristelua ei kuitenkaan juuri esiintynyt. Laitettiin Taaville loimi ja se sai juoda pienen Greenline-juoman, jossa oli vähän suolaa. Lähinä se taisi kyllä heitellä sen pitkin tallin lattiaa. Se ei oikein arvosta enää kaikenlaisia puuroja ja vellejä, kun sillä on vapaasti heinää.
Päästiin Taavi takaisin ulos ja samalla esittelin Taavin ja Väinön pihaton Sannille. :)

Saa nähdä onko Taavi huomenna yhtä hyvällä päällä. Nythän alla oli kaksi vapaata, joten jos huomenna vastassa on lohikäärme, niin epäilykseni liikutuksen pahetavasta vaikutuksesta saa lisää vettä myllyyn. Katsellaan ja jännitetään. Oli kuitenkin ihanaa nähdä iloinen ja hyväntuulinen Taavi pitkästä aikaa.

4 kommenttia:

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.