tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ulkoasumuutoksia!

Eilen illalla innostuin väsäilemään vähän ulkoasun kanssa tarkemmin ja projekti sitten venyikin pitkälle yöhön. Banneri ei edelleenkään ole niin hyvä, kun olisin halunnut (kuvien rajaus on tökerö osittain), mutten enää jaksanut alkaa sitä värkkäämään uudelleen. Saa nähdä, muokkaanko sen jossain vaiheessa paremmaksi..

Mitä mieltä te olette?


PS. En sitten malttanut olla tekemättä uutta vähän hienompaa banneria.. Nyt kärsii itsekin jo katsella, vaikkei se vieläkään täydellinen ole (kiitos varjostusvinkistä!).. Oppia ikä kaikki. ;)

4 kommenttia:

  1. Miusta ainakin tosi kiva ulkoasu! :) Hyvä värimaailma, keväinen ja sopivan yksinkertainen. Ainut mitä muuttaisin on vähän paremmat rajaukset + ehkä varjostus kuvien reunaan(?) Mutta ei tuo ole kuin pikkuseikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Päivitinkin banneria pikkaisen uuteen uskoon, tuli ainakin omasta mielestä nyt kivempi ja varjostusvinkitä kiitos! Se auttoi tosi paljon pehementämään rajauksia. :)

      Poista
  2. Hieno :). Minun silmään ehkä hieman paremmin voisi erottua tämä musta teksti taustakuvasta, ehkä asteen valkoisemmaksi tämä tekstin tausta? Mut hyvä on :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä, harmillisen vähän on kukaan mitään sanonut. Liekö niin hirveä, ettei kukaan kehta sanoa? ;)

      Itsekin haluaisin tästä tekstipalkista pikkaisen "valkoisemman", mutta en onnistunut löytämään siihen sopivaa asetusta mistään. Toinen tapa voisi olla himmentää taustalla olevaa Taavia hiukkasen..

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.