perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kirppislöydön sovitus ja mustasukkainen hevonen

Löysin Facebookin hevoskirppikseltä kahdellakympillä posteineen Polupad-huovan ja iskin heti kiinni! Väri ei tietenkään ole paras mahdollinen, mutta sillä nyt ei varmaan ole tuol metsissä mitään väliä. ;) Kanttinauha on kuitenkin ihan hauskan värinen ja luonnossa enemmän violetti.






Tätä piti tietty heti päästä mallailemaan satulan alle. Hirveän väsymyksen ja vesisateen takia en kuitenkaan lähtenyt sitä ratsain kokeilemaan. Huopa kuitenkin yllätti positiivisesti jo nyt; se istuu tosi kauniisti ja ryhdikkäästi satulan alle ilman suurempaa taiteilua. Lisäksi materiaali tuntuu mukavan pehmeältä.
Voi olla etttä saan jättää tuon geelin satulan alta pois, kun huopa yksistään tuntui antavan jo paljon ryhtiä ja paksuutta.
Innolla odotan päästä kokeilemaan ratsain!


Sivusta...

Edestä..

Ja takaa..

Taavin jalka oli tänään ihan kuiva ja viileä! Jipii! Taavi saikin jäädä suoraan karsinaan ja vetelin sen vaan piikkisualla nopeasti läpi ennen huovan sovittamista.
Toinen tallikisu halus kiehnätä mun jaloissa ja juttelin sille siinä samalla. Taavin ovi oli auki ja aika äkkiä se tuli ovelle kurkkimaan, että kelle puhun. Lopulta, kun en siirtänyt huomiotani, niin Taavi tuli käytävälle seisomaan. :D 
 

Etkös huomaa, että oon väärässä paikassa......

Siirryin sitten rapsuttelemaan myös Taavia ja kisuli siirtyi perässä kiehnäämään jalkoihin. Pientä kilpailua huomiosta oli havaittavissa. ;) Taavillekin kelpasi pusut ja halit oikeinkin hyvin, vaikka se ei aina niistä niin välitä. Vaikka olenkin opettanut sen pitämään pusuista; siitä saa namin. Haha.


Mustasukkaisuusdraama!

Lopulta päätin sitten ottaa Taavin vielä pesupaikalle ja pestä sen kintereen haavan (joka on aika hyvin mennyt nyt ruvelle) ja laittaa vielä siihen etujalkaan geeliä. Taavi seisoi toimenpiteiden aikana tyytyväisenä huomiosta ja saimpas laittaa silmän alapuolelle tulleeseen minimaaliseen haavankin Betadinea, kun palkaksi oli tiedossa kourallinen kauraa. ;)

Puhdistin vielä kaviot ja vetäisin pehmeällä harjalla pölyt pois selästä, ettei nyt ihan mörrimöykyltä näytä. Taavi on yleensä saanut Greenlinen tuossa pesupaikalla tai käytävällä ollessaan ja se olikin kovin huolestunut, kun vein sen karsinaan tyhjin suin. Annoin greenlinen vähän aikaa turvota ja sillä aikaa Taavin karsinalta kuului epätoivoista liikehdintää. Kun kuppi lopulta tuli näkyviin, sai se aikaan oikein riemunkiljahduksen! "Tännepäin!!" :D Hahaa..

2 kommenttia:

  1. Oih, teitpä oikean löydön tuon huovan kanssa! :D

    "Taavillekin kelpasi pusut ja halit oikeinkin hyvin, vaikka se ei aina niistä niin välitä. Vaikka olenkin opettanut sen pitämään pusuista; siitä saa namin. Haha."
    -> hihii, muistan ku Skinny oli aluks silleen että "mitä hittoo sä teet??" kun nappasin sen pään halittavaksi. Sitten keksin lahjoa sitä myös nameilla, että se tajuaisi että kyseessä on positiivinen juttu ja nyt se on oikein ahkera pussaaja :D, kun hoksas jutun juonen ja sai pari kertaa namin. Joskus sillä on vieläkin semmonen ilme, pistää korvat höröön ja tulee pussailemaan "saisko näin namin?"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli ihan sama ongelma, ettei Taavi pitänyt pusuttelusta. Oon yrittäny tässä samalla vaivihkaa opettaa sille temppuakin "anna pusu". Se välillä jo kerjätessään nostaa turvan mun naaman korkeudelle ja odottaa pusua, siihen olen yhdistänyt tuon "anna pusu"-käskyn. ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.