keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ideasta toteutukseen...

Jäin pohtimaan edellisessä kirjoituksessa miettimääni padi-huopaa satulan alle. Ja koska yleensäkin olen nopea liikkeissäni, niin hetken aikaa tutkailtuani pistin sellaisen tilaukseen..

Kyseessä on Polypad -huopa, jollaisesti luin useammasta blogista kokemuksia ja se todella taitaa olla kaikkien mainospuheiden väärti. Näin kauniisti siitä puhutaan:
 

"Polypad® - satulahuovat kehitettiin alunperin kilpaharjoituksiin vaihtoehdoksi perinteisille huoville. Tuotekehityksen myötä Polypadeista muovautui markkinoiden yksi parhaista iskuja vaimentavista ja painetta tasaavista satulahuovista. Polypad - huovat ovat kestäviä, pestäviä ja Englannissa tehtyjen tutkimusten perusteella tasaavat erittäin hyvin hevosen selkään kohdistuvaa painetta.
Polypad-satulahuovan pehmeä ja joustava kuitutäyte muovautuu sekä satulan, että hevosen selän mukaiseksi. Tällöin huopa pysyy paikoillaan ilman erillisiä kiinnikkeitä ja näin on minimoitu painetta aiheuttavat kohdat (paksut saumat, paksut ompeleet ja muut mahdollisesti satulan alle jäävät paksummat kohdat)."

Tilasin Polypad Universalin yleis- ja estesatulaan, joka maksoi 57€ ( ja joka on mystisesti nyt kadonnut 1hevosvoiman sivuilta). Sain heti tilauksen jälkeen viestin myyjältä, koska tilaamaani väriä ei ollut varastossa. Huopani saapuu joskus toukokuun alkupuolella, koska se pitää tilata erikseen. Valitsin väriksi mustan, jossa vaaleansininen kanttinauha. 

Tällainen olisi siis tulossa

Toivottavasti tämä nyt olisi sitten se täydellinen ja hevoselle mukava huopa. Näitähän voisi sitten aina välillä ostaa kaikissa kivoissa väreissä. ;)

4 kommenttia:

  1. Voisikohan tuommoista käyttää rungottoman satulan alla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei voisi periaatteessa, varsinkin sitä paksumpaa estesatulan alle tarkoitettua, siinä on vissiin kolminkertainen täyte satulan alla ja pohkeen kohdalla ohuempi.
      Freeformin alle tämä tosin ei tadia sopia, kun tässä on mun käsityksen mukaan selkäsauma.

      Poista
  2. Ooh, eikä, en ees tienny että tämmösiäkin on. Tilasin just ite barefootin huovan kun niitä on niin kehuttu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen joskus aiemminkin tästä kuullut, kun olen vieraillut hevosvoiman kotisivuilla, mutten ole koskaan viitsinyt tilata.

      Varmasti jokaisella huopamallilla on oma käyttäjäkuntansa. Tavallisissa huvissa tykkään itse paksuista ja jämäkistä huovista juuri sen takia, että ne vähän tasaavat paremmin painepisteitä.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.