keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Maastolenkki koko perheen voimin ;)



Käytiin tänään porukalla maastoilemassa, minä ratsain ja K kävellen tällä kertaa. Alunperin menin kyllä tallille yksin, mutta K ohiajaessaan piipahti Taavia moikkaamaan. Me oltiin vasta lähdössä lenkille, joten päätettiin sitten mennä yhdessä.

Taavi oli ihan reipas, tottakai, kun oli kävelyseuraa. Otettiin myös vähän ravia ja pätkä laukkaa, jonka K kuvasi videollekin. 


Alkaa olemaan nuo toppahousut jo vähän liikaa, heh. Mutta ne ohuet ratsasrit on vielä liian ohuet, reidet meinaavat paleltua ja varsinkin tuo revähtänyt reisi kiukuttelee ohuthousuratsastuksen jälkeen.
Pitää kuitenkin varmaan alkaa pikkuhiljaa kaivamaan kaapista välimallin kevyttoppahousuja.


Taavikin alkaa olla jo aika pitkälle kesäkarvassa. Kyljissa ja mahan alla on vielä hiukkasen pidempää villaa, mutta sekin on nyt viikonverran tippunut tasaisesti pois. Kintereen piikitysjälki näkyy vielä ikävästi, polvessa ei niinkään. Onneksi mätsäriin on aikaa vielä kuukausi. Jos nyt sitten lähdetään, riippuen jyllääkö herpespöpöjä vielä silloin. Sanokaa vaan hysteeriseksi, mutta yhden mätsärin väliinjääminen on pientä turhan tartunnan rinnalla.

Nyt oli huopa hangannut takaa karvaa ryttyyn, kun olen huolehtinut, ettei se jää edestä liian taakse (ne kiinnitysremmit) niin sitten se oli takaa liian lyhyt ilmeisesti. Huoh. On se nyt vaikeaa. Hankin kohta sellaisen padin missä ei ole remmejä.
Siinä voisikin olla ideaa..


Kypärämyssyn poimintaa...




Porkkanatauko!

Taavi on loistava tätiratsu, ei mene liian kovaa:


2 kommenttia:

  1. Ei sen herpeksen kanssa voi olla liian varovainen. Mä en uskaltanut hakea toiselta tallilta ees satulaa sovitukseen. Sovittelin vain oman tallin satuloita. Tykkään muuten tosi paljon Taavin pään väristä, tuo ruskea näkyy somasti tuon valkoisen lomasta.

    Hauskan näköinen laukkapätkä. Ihanan rauhallista :D. Hih, tulee auttamatta mieleen miten meidän meno on öhm... noh, ehkä aika reipasta XD...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herpes ei tosiaan ole kiva tauti jos siitä onnistuu vielä saamaan sen hermostomuodon.. Onneksi sitä nyt ei kuitenkaan ole pitkin Suomea levinnyt tämänhetkisen tiedon mukaan.

      Taavi on aika soma, heh. ;) Hauskinta on, että selästä vauhti ei tunnu niin hitaalta, kun miltä se ulospäin näyttää. Mutta jos erehtyy katselemaan maisemia, niin huomaa, ettei ne kovin vilkkaasti vaihdu. :D

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.