maanantai 3. joulukuuta 2012

Lepopäivä

Tänään kävin vain nopeasti antamassa Taaville lääkkeen töiden jälkeen ja syöttämässä puuron. Harjasin myös pikaisesti läpi, jotta näen jos se on kipeä. Yhden kerran mahan alta harjatessa se huiskaisi hännällä, mutta muuten ei mitään. :)
Selvästi Taavi oli mielestään tarhaillut liian vähän aikaa tänään, kun se olisi vielä mielellään jäänyt ulkoilemaan pidemmäksikin aikaa. Siellä se seistä nökötti ja katseli maisemia, kun menin hakemaan eikä tehnyt elettäkään tullakseen luokse.

Kuulin myös hauskan jutun Taavin aivoituksista: Taavi oli ollut puoleenpäivään sisällä muiden kanssa koska muille oli tulossa kengittäjä. Se pääsi sitten pihalle muita odottelemaan, kun kengittäjä oli ollut myöhässä. Kun se vietiin pihalle, niin muut luonnollisesti jäivät siis talliin.
Taavi ei kuitenkaan portilta suunnannut heinähäkille niinkuin normaalisti, vaan oli jäänyt ihmettelemään kavereiden puuttumista (Taavi ei yleensä pääse ekana pihalle, vaan siellä on jo kavereita). Sitten sillä oli välähtänyt; kun muita ei näy, niiden täytyy olla laidunosiossa! Kesällä tämä toki saattoikin pitää paikkansa (koska tarha hieman kaartuu, niin laitumen yhteen reunaan ei portilta näe), mutta nyt laidunosio on ollut suljettuna..
Taavi oli kuulemma käynyt katsomassa ja toteamassa ihmeissään, että ei ne kaverit sitte olleetkaan siellä ja tullut sen jälkeen syömään. :D Ei aina ymmärrä noiden järjenjuoksua.

Muuten ei tänään kummempaa, kun ajattelin antaa Taaville lepopävän kaikesta suuremmasta puuhailusta.


Tässä havainnoillistava kuva siitä, miten osa laitumesta jää piiloon portilta. Laidun jatkuu siis puiden taakse vasemmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.