sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Heppaelämää!


Satuin tallille tänään hyvään aikaan ja pääsin ikuistamaan hevosten leikkiä, tässä muutama minuutti siitä videoituna (katso HD-laatuisena): 



Taavi ei olisi halunnut millään lähteä sisään, kun sillä oli niin kivaa kavereiden kanssa ulkona. Se pysähteli useamman kerran ja jouduin komentamaan sitä liikkeelle, tätä ei olekaan ollut pitkiin aikoihin!
Sisällä tallissa annoin Taaville vähän heinää, mutta sillä oli mitä ilmeisimmin maha taas täynnä. Ulkonakin näytti heinähäkissä olevan vähän heinää jäljellä.
Sen sijaan sille oli tullut juostessa jano ja se joikin lämmintä vettä puolitoista ämpäriä.
 

Onks pakko lähteä, kun mul on tääl niiiin hauskaa?

Harjailin Taavin ja se ei yhtään kertaan huitaissut hännällä tai luiminut! Myöskin se outo hikoilu on ainakin toistaiseksi loppunut kokonaan. Laitoin puuron turpoamaan ja annoin Taaville lääkkeen. Virittelin kasan heijastimia ja lähdettiin pikkuiselle kävelylenkille.

Pihalla olikin traktori ja katseltiin sitä hetken aikaa, jatkettiin matkaa kaurapellon kautta tielle. Pellolla Taavi intoutui ravailemaan ja jouduin toppuuttelemaan sitä. Koetin ottaa kuviakin, mutta alkoi jo hämärtää, eikä Taavi oikein malttanut seisoskella tarpeeksi kaukana. Otin myös muutaman kuvan, missä näkyy heijastimet.




Taavi löysi hangen alta ruokaa, kuinkas muutenkaan!

Loistokamu!

Käytiin tiellä vielä vähän matkaa kävelemässä "kylällä" päin. Taavi tosin liimasi hyvinkin päättäväisesti kaviot maahan, kun ei käännyttykään kotiinpäin heti pellolta tullessa. Sain sen kuitenkin vielä lähtemään liikkeelle ja sitten se kävelikin tosi reippaasti koko matkan. Kotiinpäin tietty vielä vähän reippaammin. ;)

Tallissa riisuin varusteet ja Taavillekin alkoi taas heinä maistua. Tosin hetken päästä se taas tuli seuraamaan ihmisten touhuamista
. :)
Annoin puuron vasta lenkin jälkeen ja se kelpasi taas loistavasti. Pesin jalkaheijastimet puhtaaksi kurasta ja pölystä, toivottavasti ilma pysyisi nyt pakkasella. Täyttelin verkot, tarkistin että on vettä, keräsin tavarat ja juttelin tallityöntekijän kanssa vielä ennen kotiinlähtöä.


4 kommenttia:

  1. Voi että tota sen vaaleenpunasta nenää ja sinisiä silmiä! :-)

    VastaaPoista
  2. Samaa tänään just viimeksi mietin! Nyt pakkasella silmät on taas oikein supersiniset. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä. Laitoin Elina sulle kysymyksen mun blogiin. En tiedä oletko nähnyt sitä?
    http://kiaherold.blogspot.fi/2012/11/juti-vol-ii.html#links

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No empäs ollut huomannut, mutta nyt on asia korjattu!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.