lauantai 22. maaliskuuta 2014

Yhteismaasto ja muuta pientä pulinaa



Tänään oltiin ihanan sään kunniaksi yhteismaastossa. Mukana menossa ihmisten lisäksi oli Camu kärryjen kanssa, Timi ratsain, Marina ja me Taavin kanssa.
Taavista yhteismaasto oli kiva idea ja ravipätkällä se kyseli kokoajan päätään käännellen, että saisiko se laukata ja kun annoin luvan se lähti ihanaa ja pyörivää laukkaa innosta soikeana. :) Timi kuitenkin oli vähän rasavilli ja koska kuskia meno jännitti, niin käännyttiin sitten ratsujen voimin jo aikaisemmin kotiin. Camu kävi vielä vähän irrottelemassa.






Jäi niin hyvä fiilis lenkistä (vaikka loppu sitten menikin meidän osalta kävelyksi), että sovittiin Sarin kanssa ensi perjantaille uusi maasto, jolloin hän lähtee Camulla ajamaan ja minä lähden Taavin kanssa perään. Taavikin tulee liikkuneeksi reippaasti ihan huomaamattaan, kun on mielenkiintoista seuraa lenkillä. Ja onhan se kivaa vaihtelua ainaiseen yksin köpöttelyyn.

Eilenkin me käytiin Taavin kanssa maastossa, mutta osan lenkkiä jouduin tilsojen takia taluttamaan. Tänään lumi oli jo niin sohjoa, ettei tilsoja tullut. 




Tämän kuvan on ottanut Sami Ranta

Lisäksi Taavi kävi tänään katselemassa pupuja tallituvan puolella ja seurustelin sen kanssa pihalla pitkän aikaa. Eikä se olisi halunnut ulos edes palata. Outo hevonen.
Huomenna Heli tulee meitä kuvaamaan ja ideana olisi irtojuoksuttaa Taavia vähän.

Ruoka yrtteineen on maistunut hyvin, liiankin hyvin. Taavi oli syöyt omansa hetkessä ja mennyt sitten härkkimään Väinön kupille. Kun ruuasta on nyt kuurin ajaksi pitänyt jättää juurekset + muut tilpehöörit pois, niin 2dl greenlinea ja 1dl yrttejä ei kauaa vie. Ruokarauhan takaamiseksi lisäsin Greenlinen määrää ja piilotin pari herkkua pureskeltavaksi.

Meinasin ensin, etten tästä asiasta blogissa puhu, mutta Taavi on myös hoikistunut ja se näkyy jo selvästi. :)




Peppi...




... Ja Puppe

6 kommenttia:

  1. Meinasin jo edelliseen postaukseen tulla kommentoimaan miten hyvin Taavi on solakoitunut. Hieno homma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että se näkyy. Näistä "positiivisista muutoksista" ihmiset tuppaa olemaan niin kitsaita kommentoimaan... :) Enkä toisaalta ole viitsinyt pitää asiasta hirveästi meteliäkään.

      Painomittanauhalla on heppo seurata painon muuttumista. :)

      Poista
  2. Tulipa hyvä mieli tästä päivityksestä :)

    VastaaPoista
  3. Ihana Taavi! Ihan samaa täällä havaittu. Hoikistunut on, tosi hieno juttu ja ihan hyvä että itse mainitsit asiasta että me tukijoukotkin tohditaan peesata :) Mukavaa menoa teillä ollut maastossa, aurinkoisia heppoja ja ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Kivaa, että muutkin ovat huomanneet eroa Taavissa. Tämä hoikistuminen on tapahtunut vielä yllättävänkin nopeasti ja "helposti" nyt, kun heinät on verkoissa ja liikuntainto palautunut molempien osalta. Mutta eipä olisi moinen onnistunut jos ei olisi erittäin joustavaa ja hyvää tallinomistajaa, joka mielellään ottaa mun ideoita vastaan. Olen saanut aika paljon muunnella systeemeitä varsinkin nyt kun pyöröjä ei ole enää tarhaan tuotu vaan on menty kuivaheinällä, toki se vaatii vaivannäköä ihan kaikilta, mutta samalla kyllä hyöty on kaikille yhtä suuri; heinää säästyy, mutta hevoset ei ole oikeastaan ollenkaan ilman heinää ja pulska laihtuu, muut sensijaan eivät ole laihtuneet. :)

      Ihana oli tämän päivän auringonpaiste!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.