sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Tuntiponina jälleen + muuta puuhailua (mm. Timillä ratsastusta)!



Taavi oli tänään taas tuntiponin hommissa! Tosin tänään tunnin taso oli aivan alkeistasoa (ratsastaja ei käsittääkseni ollut aikaisemmin ratsastanut), joten erityisen rankkaa puuha ei ollut.

Näin unta, että Taavilta oli takasesta kenkä irronnut ja kun menin tallille, uni muuttui todeksi.. En ollut uskoa silmiäni, kun kaviota putsatessa huomasin kengän puuttuvan. Kengätln takakavio ei näyttänyt häiritsevän samalla tavalla, kun etukavio, joten Taavi pystyi hyvin menemään tunnille.

Taavi vähän possuili ja jääräili tunnilla, mutta onneksi ratsastaja oli todella napakka ja raipan saatuaan alkoi homma myös luistaa ja Taavi liikkua. Nätisti se puksutti ravilla kenttää ympäri. Kiva oli katsella. 







  


 
Lopuksi päästettiin molemmat hepat hetkeksi kentälle irti ja laitettiin vähän kavioihin liikettä. Ensin Taavi juoksi yksinään, kunnes Mauno innostui ja Taavi sitten jo kyllästyi. Tuli sieltä pari kunnon spurttiakin. :) 
 
 




 

Muutenkin tuli vietettyä koko päivä tallilla kaikenlaista puuhailtua. Siivottiin pihatosta isompi kasa olkia pois, harjattiin Väinö (kun se lopulta saatiin kiinni) ja ratsastettiin Timillä! Oli huisin jännää ja lähinnä itse vain koetin onnistua edes keventämään sen isossa ravissa. Aika outoa Taavin tasaisen puksutuksen jälkeen. Ensi kerralla kokeilen mennä kuolaimettomalla, koska silloin minulla on itsellä mukavampi olo ja uskallan ehkä ottaa ohjaakin enemmän käteen. Timi oli ihana, oikein herkkä ja miellyttävä hevonen.

Mukavan rentouttava päivä kaikenkaikkiaan ja eihän näin kauniilla ilmalla malta sisälläkään olla!





2 kommenttia:

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.