lauantai 29. maaliskuuta 2014

Mitä huominen ottaa antaa, sitä tänään vielä et voi kantaaTänään meillä oli helppo ja kiva päivä, kun eilen ralliteltiin. Taavi oli aamupäivällä ollut tallityttöjen harjattavana, kun annoin siihen luvan. Se olikin oikein puhdas, kun itse saavuin paikalle.
Sen verran juoksuttelin Taavia kentällä irtona, että vähän sai lihakset liiketta ja näin kaiken olevan ok. Taavi oli ilmeisesti eilisestä saanut uusia ideoita, kun oli niin kiva pukitella laukannostoissa ihmisen suuntaan ja kun komesin, niin se ampaisi hurjaa laukkaa karkuun ja pukitteli vielä uudestaan kentän toisessa päässä. :D Hah!

Pelattiin  myös vähän aikaa pallolla ja vietettiin ain aikaa yhdessä.


Pestiin hampaat, venyteltiin ja pitkästä aikaa kumarrettiinkin. Taavi oli todella hyväntuulinen, eikä kipeä ollenkaan. Ehkä sen kanssa siis uskaltaa lähteä toistekin reippaalle lenkille.
Täyttelin myös pihaton verkot ja siivoilin pihaton, lisäsin uusia olkia vanhojen päälle ja jätin mattoja rakosilleen, että saa tuulettua. Lisäksi istuskelin vesiastian reunalla, kun Taavi oli syömässä ja pidin sille seuraa. Ihanan kiireetöntä ja seesteistä.
Nyt, kun Taavi on ollut terve ja iloinen, niin olen taas päässyt nauttimaan kaikin siemauksin sen seurasta. Se on niin hyvässä kunnossa myös ulkoisesti, on saanut lihaksia ja massaa ihan eri tavalla. Vaikka se onkin nyt laihtunut, niin se on edelleen pyöreä, eikä ole tiputtanut ylälinjasta lihaksia pois. 
Niin moni asia on loksahdellut viime aikoina paikoilleen ja ollaan saatu olla terveitä ja hyvinvoivia, että odotan jo kauhulla milloin tämä ilo ja onni loppuu. Sormet ja varpaat on ristissä, että onni kestäisi ja tästä tulisi meidän ihan oikea arki.

Tänään Taavia katsellessani mietin taas, että on ollut yritystä ja epäonnistumisia, on ollut surua ja epätoivoa, on ollut vaikeita paikkoja ja päätöksiä eikä kaikkia ole voinut aina miellyttää (ei edes itseään), on pitänyt uskaltaa saada suunsa auki ja mennä omia teitään, niinkuin parhaaksi näkee ja hakea sitä kultaista keskitietä kaikessa. Ja minusta todella nyt tuntuu, ettei kaikki se ole mennyt hukkaan.

Voi, että mul on ihana hevonen ja se alkaa päivä päivältä tuntua enemmän mun omalta ja rakkaammalta.
Pitkä on ollut tie.Meillä on aikaa vielä nauruun, leikkiin ja rakkauteen
iloon ja ukkosen jylinään
Meillä on aikaa vielä kääntää kellot kohdalleen
joka ainoa päivä on tänään

Juha Tapio - Meillä on aikaa

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että teillä menee hyvin. Minkä luulet vaikuttaneen, että asiat ovat näin kivasti ja Taavi ei kipeile? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan siihen on useampi vaikuttava seikka, mutta muutama sellainen suurempi asia:
   1. Pihatto, joka tekee hyvää sekä nivelille, että ruuansulatukselle, lisäksi se on ollut hyväksi myös mielelle
   2. Vapaa, hyvälaatuinen heinä (tämä ihan erityisesti!!)
   3. Oikeanlainen käsittely kaikkien Taavin kanssa puuhaavien osalta, jolloin pelisäännöt on samat
   4. Vapaa, lämmin vesi

   Edelleen on mysteeri, mikä kipuilun aiheuttaa/aiheutti ja mikä sen parantaa. Mutta tällä hetkellä pidän edelleen kiinni omasta teoriastani, että kortinen ja sokerinen heinä on erityisen pahaksi. Lisäksi sitten muuta pienempää juttua tähän yhdistettynä, kipustressiä jne.
   Tätä tukee myös nyt kevättalvella tullut huonompi jakso, jonka jälkeen hampaissa todettiin vikaa. Klinikkareissun jälkeen hampaat paranivat ja pureskelu helpottui --> vaivat katosivat. Tämä siis aivan päättelyä ja arvailua. Syyt voivat olla myös jossain muualla ja nyt en esimerkiksi uskalla jättää ruuasta mitään pois, enkä myöskään lisätä, että tämä hyvä flow jatkuisi. ;)

   Poista
 2. Kyllä Taavi on ihana hevonen. Kävin eilee harjaamassa parin kaverin kans Taavia

  VastaaPoista
 3. Tuntuupa mukavalta lukea teidä puuhia ja tätä seesteistä ilon ja onnen tunnetta täältä blogista ei voi olla huomaamatta! Jotain viisasta ja mahtipontista haluisi sanoa tähän kohtaan mutta totean vain että kun on kahlannut siellä raskaissa pohjamudissa se sileä sammalpolku tuntuu uskomattoman kepeäleä ja ihanalta sen jälkeen ja teille niitä sammalpolkuja nyt sitten vaan pitkälti eteenpäinkin toivotellen, lämpöisin ajatuksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu ja se on lisäksi ihan totta. Kiitos! :)

   Poista
 4. Onpa hienoa, että asiat ovat kunnossa! Hyvä heinä on varmasti tosiaan tärkeää (omalla mahavaivaisella kaiken a ja o). Taavi on laihtunut selvästi, näyttää oikein hyvältä. Tsemppiä ja kiitos blogista, sitä on kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, mukava kuulla, että olet tykännyt lukea! :)

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.