maanantai 10. maaliskuuta 2014

Suun huuhtelua





K oli tänään mukana tallilla (koska piti kuvata Facebookissa kiertävään haasteeseen video, tosin meillä käytettiin juomana colaa, enkä laittanut haastetta enää eteenpäin), joten saatiin viimein suun pesua kuvattua videolle. Suun pesu on Taavin mielestä ihan ok ja varsinkin viimeiset siankärsämötee-huuhtelut ovat sen mieleen. :)
Suun tilanne vaikuttaa kyllä paremmalta, mutta minusta syöminen ei edelleenkään ole täysin priimaa. Ja tänään lastausharjoituksissa kauran pupeltaminen kävi hitaasti. Kauraa ei kyllä tippunut, mutta jotenkin varovaisesti Taavi niitä jyviä pureksi ja lopulta meni taas jotain hampaankoloon.. En tiedä pitäisikö vielä odotella mahdollista paranemista.

Taavilla oli tänään muuten vapaa, mitä nyt hassuteltiin sen kanssa ja siivoilin pihaton. Pihaton verkkoihin ei ole kukaan koskenut, kun ulkona alkaa jo kasvaa jokunen ruohonkorsi. Ne on ilmeisesti liian rasittavia, joten Taavikin on mielummin ilman... Lumien aikaan verkotkin syötiin tyhjäksi. 


Anna omenaa...


Anna jo...


JES!


Ja näin hienosti hymyillään


2 kommenttia:

  1. Hienosti hammaspesu onnistuu. Hyvä idea tu teidän laite. Olis ihan hyvä olla itselläkin kun minulla ei talvella ole vesi saantimahdollisuutta oikeen kunnolla. Noh kaivosta nostetaan juomavesi mutta letku on niin paksu että sillä ei tohtisi ja kaivovesi tosi kylmääkin. Pitää varmaan hankkia tuollainen kun sillähän voi tarpeen vaatiessa huuhtoa mitä tahansa jos tarvii puhdistaakin. Pitäs kanssa alkaa opettaa jokin temppu noille hepoille. Geisli tuntuu ainakin motivoituvan makupaloista että sen kanssa vois alkaa jotakin miettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ollut tosi hyvä ja kätevä. Ja tuntuu tulevan ihan tarpeeksi kerralla, että suu puhdistuu. Ainakin sieltä aina kovasti tulee heinämönjää jne. :)

      Opeta ihmeessä, temput on kivoja ja yleensä hevoset pitävät niiden opettelemisesta ja tekemisestä. Ja se myös parantaa teidän välistä suhdetta ja antaa vaihtelua. :) Esim. tuo hymyily on melko harmiton temppu, vaikka hevonen joskus tekisikin sitä ilman käskyä innostuessaan. Taavi joskus kerjää sillä nameja. ;) Kun on oikein pirtsakalla päällä, niin saattaa hymyillä esim. jos korjaa pipoa tai tekee jonkun muun kädennoston.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.