sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Suihkunraikkaana on helppo hymyillä!


Mikä olisikaan ollut tälle hellepäivälle parempaa tekemistä, kun pestä Taavi. Pesun jälkeen piti tietty ottaa kuvat puhtaasta pojasta. Yllätykseksi Taavi hymyili pitkästä aikaa. Se on ollut jonkun takia pidempään hymyilemättä kokonaan, nyt hymy oli sitten sitäkin leveämpi.Taavi on liikkunut viikon loppupuolella lähinnä iltaisin. Paarmat saavat sen melko hermostuneeksi ja sitten se ei enää pysty liikkumaan mihinkään. Sen kaikki energia menee sätkimiseen ja potkimiseen, huitomiseen ja ravisteluun. Ennenkin hitaista lenkeistä tulee vielä puolet hitaampia.
Onneksi keksin kaivaa viime kesänä suunnitellun "paarmapanssarin" esiin. Se jäi keskeneräiseksi, mutta länkän kanssa sen sai viriteltyä melko toimivaksi. Sitten vaan haaroväliin Offin Teho Pehmeää ja päähän hapsuhuppu, niin päästään edes vähän aikaa eteenpäin. Oikein pahoilla keleillä sitten täytyy pukea loimi lenkille, vielä ei ole tarvinnut. 

Eilen käytiin metsässä rämpimässä ja sain Taavillekin hien pintaan. Käärin sille oikein pintelitkin jalkaan, koska sopivia suojia, joiden kanssa Taavi liikkuisi mielellään ei ole.
Taavi on aivan paras maastohepo, sen kanssa voi huoletta mennä umpimetsään. Se kyllä hoitaa homman kotiin, eikä hermostu hankalassakaan paikassa. Lisäksi se nauttii umpimetsiköistä!

Camun kanssa lähdössä lenkille perjantaina


Lauantain maastorämpijä :)

Taavin jalkojen kutina ei ehkä sittenkään ollut kivennäisen aiheuttamaa, sillä se on jatkunut edelleen, mutta lievempänä. Perjantaina viimein ruuttasin sille matolääkkeet tuplana naamariin. Tänään en ainakaan huomannut sen kutiavan, joten olisiko se sitten auttanut?

Ensi viikolla joudun palaamaan  töihin, onneksi vain viikoksi. Pääsen töistä vasta illalla melko myöhään, mutta helteiden jatkuessa illat ovat jokatapauksessa parasta aikaa liikuttaa hevosta. Yritys on ainakin pitää jonkinlaista liikettä yllä. Nyt kun laitumet on melko kaluttuja, niin ehkä olisi pieniä toiveita Taavin hoikistumisesta taas..


Mikä tekee sut onnelliseksi
Tekee mut onnelliseksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.