torstai 31. heinäkuuta 2014

Eläinsuojeluasialla

Halusin vain jakaa teidän kanssa tämän jutun, kunhan ensin olin kysynyt tallilta siihen luvan. Kiitos meidän talliväelle, että Taavi saa asua näin mahtavassa paikassa.


2 kommenttia:

  1. Nyt kyllä kateeksi käy. Kiireessä keväällä etsittiin täältä alueelta hyvää tallia vanhushevosellemme. Parin viikon ajalla tyydyttiin hätäisesti tuttavamme talliin, missä ei ole niin luonnonmukaiset olosuhteet kuin haluaisin. Tuo talli on postauksissa näyttänyt rauhalliselta ja luonnonmukaiselta hevosparatiisilta ja tuohan on vielä lähempänä minua kuin nykyinen talli. Onko tuolla siis pientä tallitoimintaa, eli ottavat ylläpitoon hevosia? Mielelläni en vanhaa hevosta muuttaisi, mutta milloin ei iso lauma ja pihatto pistäisi miettimään muuttoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille kävi niin, että Niina tarjosi meille paikkaa hädän keskellä. Kun kävin katsomassa tiloja, niin olin varma päätöksestäni. Tämä on melkein kaikkea sitä, mitä hevosen pidolta haaveilen, pihatto, lauma, heinää kokoajan... Lisäksi sain pienen, mukavan ja luotettavan talliporukan ja paikat, jotka pidetään kunnossa. Minulla ei ole vuoden aikana ollut mitään valitettavaa ja kaikki ideat on otettu ilolla ja mielenkiinnolla kokeiluun, heinäverkoista lähtien. Ruuan laadusta ollaan tarkkoja ja hevosen hyvinvointia tarkkaillaan.

      Tallilla ei ole varsinaisesti sen suurempaa tallitoimintaa ja tällähetkellä ei myöskään vapaita paikkoja. Taavi on ainut vieras joukossa. Pihatto on senkokoinen, että sinne mahtuu vain kaksi ja kolme karsinaakin ovat tallin omien käytössä käytössä. Vielä syksyllä oli kovasti etsinnässä Taaville pihattoon ruuna-kaveria, mutta sitten tuli Väinö. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.