perjantai 3. lokakuuta 2014

Kraniointia






Taavilla oli tänään kraniohoito. Käytiin ennen sitä nopealla juoksulenkillä, tällähetkellää ne tosiaan ovat viel lyhyitä ja nopeita pyrähdyksiä. Matkalla meidät pysäytti mies, joka ihasteli Taavia ja jutteli hevosista. Meidän piti lopettaa, koska takaa tuli toinenkin auto ja sitten päästiin Taavin kanssa ottamaan kahden minuutin juoksupätkä uusiksi alusta.

Lenkin jälkeen Taavi pääsi karsinaan odottelemaan hierojaa. Se tunnistaa jo Nooran hyvin, sillä se rentoutui silminnähden heti, kun Noora meni sen viereen. Taavi käyttäytyi todella asiallisesti ja osasi ottaa kraniosta kaiken irti. Se venytteli kaulaa ja takajalkoja oikein antaumuksella, örähteli tyytyväisenä ja nautiskeli silmän ummessa. Ainoastaan Nooran liikkuminen sen ympärillä sai naaman aina hetkeksi kurttuun.
Mahakin alkoi toimia ja ilmaa tuli ulos todella paljon, toivottavasti olo siitä helpottui. Taavilla oli lantiossa vinoutta olikohan se nyt vasemmalle ja se oli kaikenkaikkiaan vasemmalta jumissa, oikea puoli taas tuntui siltä, että se on roikkunut perässä miten sattuu. Polven alueella ei tuntunut mitään erikoista. Oikea lapa oli myös vähän jumissa. Katsotaan miten hoito vaikuttaa ja arvioidaan sitten jatkohoidon tarvetta. 


Yritin jättää Taavin sisään lepäämään, mutta se halusi ulos ja mökötti karsinan ovella. Ulos se meni oikein kiireisesti ja joi heti alkutekijöikseen oikein kunnolla vettä. Sitten se painui kavereiden luo ja antoi vielä Timille kunnon vinkupotkun. :D Saas nähdä, miten herra piristyy.

4 kommenttia:

  1. Kuka Noora teillä käy hieromassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt tähän viitsi sen tarkemmin laittaa, kun en ole kysynyt lupaa. Tällä seudulla asuvat varmaan osaavat yhdistää ja muut voivat laittaa sähköpostia: elina.kahkonen@yahoo.com :)

      Poista
  2. Taavin sininen silmä on kyllä kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, en koskaan, koskaan kyllästy katsomaan niitä. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.