sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hemuli liittyi laumaan!

Kuvan hurjin hevonen on Taavi, uskokaa tai älkää. :D

Taavi on lähinnä nyt lomaillut, kun oma jalka ei ole mitään lomailua kummempaa kestänyt. Eilen Hemuli siirrettiin muiden kanssa samaan ja se siirtyikin siitä sitten suoraan Taavin pihattokumppaniksi.
Jostain syystä Hemuli valikoi parhaaksi kamukseen Timin ja illalla ongelmia aiheutti Timin katoaminen tallin suojiin. Huutoa ja juoksua riitti hikeen asti Taavin katsellessa asiaa sivummalta.

Totutettiin Hemuli myös pihaton mattoihin. Ne vasta olikin alkuun hankalat, Taavikin tuli näyttämään malli. Kulki edes-takaisin matoista, mutta Hemuli-raukka väi aina pihattoon huutamaan. Kyllä se sitten lopulta äkkäsi miten matoista pääsee. Hemulin omistaja Sanna oli kuulemma nukkunut yön huonosti miettien Hemulin pärjäämistä. Lohdutin, että sitä se oli alkuun minullakin, mutta kyllä se karaistuminen sitten tulee, siis omistajalle. ;) Ilahduttava viesti tänäaamuna, pojat olivat tulleet yhdessä pihatosta.Voiks joku auttaa, oon täällä jumissa...

Tänään pojat kävivät yhdessä lenkillä, Taavi kärryjen edessä ja Hemuli perähevosena. Hyvin meni lyhyt lenkki, vaikka Taavi on Hemulia(kin) hitaampi. Otettiin raviakin ja pitkää matkaa Taavi ei ole oikein halukas ravaamaan, tosin meitä oli taas pitkästä aikaa kaksi kyydissäkin. Kupeet olivat lenkillä aivan hitusen hionneet ja maha oli lenkin jälkeen vähän arka. Muuten Taavi oli kokoaan todella hyväntuulinen. Nämä on toivottavasti omenoiden syönnin jälkiseuraamuksia, ensin tulee kaasua, sitten märkiä pieruja ja lopulta suolisto on ärtynyt, kunnes pääsee taas tasapainoon.
Vuokraaja on huomenna tulossa pitkästä aikaa. En tiedä vielä, mitä hän oli Taavin kanssa suunnitellut, annoin kyllä luvan ratsastaakin, kunhan menee maltillisesti. Hän kuitenkin haluaa tulla Taavi jokatapauksessa moikkaamaan ja samalla pääsee näkemään Hemulin. Ilmavaivojen takia kuitenkin liike olisi hyväksi, mutta mahan kunnon takia pitää nyt kuunnella vähän Taavinkin liikehalukkuutta. Mutta muuten Taavi vaikuttaisi taas olevan siinä kunnossa, että uskallan jättää sen vuokraajalle ilman suurempaa huolta. Katsotaan sitten, miten homma on sujunut ja mitä Taavi on asiasta tuumannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.