perjantai 9. toukokuuta 2014

Uudestisyntynyt hevonen ja perheen uusi jäsen!


 
Taavi on liikkunut tällä viikolla melko ahkerasti ja ollutkin tosi hyvä. Ainoastaan keskiviikkona sillä oli vapaa, koska me lähdettiin hakemaan toista marsua illalla.

Torstaina ohjasajoin Taavia kentällä ja ekaa kertaa tuntui siltä, että oltiin hetkittäin samaa mieltä suunnasta sekä vauhdista. Sain jopa korjata sitä edestä ilman, että se samantien pysähtyi. Ekat kierrokset vasemmalle olivat melko mielenkiintoisia, kun oikea takanen oli selkeästi jäykkä (varmaan kylmä ilma ja edellisen päivän vapaa vielä pahensivat). Täytyy sanoa, että hetken haukoin happea lisää ja kerkesin ajatella, että tässä tämä nyt oli. Mutta hetken lämmettyään ja laukattuaan alkoi raviinkin tulla pituutta sekä joustavuutta ja kylkikin kääntyi ympyrän suuntaiseksi. :)
Aina, kun Taavi toimi hetken oikein, niin palkkasin sen antamalla sen seisoa hetken aikaa paikoillaan, tämä toimi hyvin ja Taavi oli kokoajan todella yritteliäs ja reipaskin!






Tänään käytiin sitten lyhyehkö lenkki maastossa Taavin lempisuuntaan. Otettiin kuitenkin reilusti ravia ja pitkä pätkä laukkaakin, kotitiellä vielä pyysin Taavia kiihdyttämään laukassa ja se vastasi apuihin välittömästi. 

Minusta tuntuu, että mun hevonen on uudesti syntynyt, se tuntuu niin tutulta ja kuitenkin niin uudelta. Hassua. :)

Uusin tulokas perheessä; 8-viikkoinen urosmarsu Charme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.