perjantai 3. tammikuuta 2014

Uudenvuoden yllätys

Meinasin jopa tänään viedä Taavisen lenkille testaamaan uutta otsavaloa, vaan kun sain mutakuorrutuksen ensin raavittua edes jotenkuten irti (poislukien märät kohdat ympäri kehoa...), olin ihan liian väsynyt. Taavi oli lisäksi niin hyvällä tuulella, etten viitsinyt pilata sitä tuulta kantamalla varusteet näkösälle. ;) Ja näitä tekosyitä olen keksinyt koko syksyn ja "talven", miten ihanaa, kun ei oo pakko!
Viikonloppuna me mennään lenkille, ihan oikeesti. Yks päivä me muuten oltiin töissä, mutta silloin unohdin otsalampun kotiin, joten käytiin kotitiellä laukkaamassa. Kotiinpäin sain todella ihanaa ja reipasta laukkaa! Taavi ei ole koskaan laukannut niin hyvin. :) Mentiin myös hetki kentällä, siellä Taavi oli taas tahmea, mutta nosteltiin vähän laukkoja ja tehtiin väistöjä. Vasenkin laukka nousi, mutta välillä sitä joutui hakemaan sekä rauhoittaman tilanteen (kun Taavi nostaa väärän laukan, se hermostuu ja sitten tod.näk. myös kaikki seuraavat ovat vääriä). Jouduin myös kiinnittämään tosi paljon huomiota omaan istuntaan, koska vasenta laukkaa nostaessa ei saa häiritä.

Opeteltiin sitten tänän uusi käytännön kannalta hyvä juttu; pään alas laskeminen niskaa koskettamalla. Taavi oppi sen kolmella toistolla (mukana tietenkin naksutin ja namit), mutta käytössä on vaan on-off (ylhäällä-lattianrajassa). Noh... Ainakin se oppi. :D

Lisäksi mittasin painomittanauhalla Taavia, se painaa sen mukaan 100kg enemmän kun viime vuonna tähän aikaan. Eli sopivasti, eiks nii? ;)




Tallille tai oikeastaan vuohelaan) syntyi 1.1. tämmöinen yllätys:




4 kommenttia:

  1. Onnea sadasta lisäkilosta ja ihanan suloinen kilivaavi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä Taavi on sen sadan lisäkilon eteen syönytkin. Rehellisesti siitä olisi riittänyt varmaan se 50kg. ;)

      Kili on aivan sairaan suloinen ja niin pikkuinen.

      Poista
  2. Taavilla 100 kiloa lisää iloa ;) Hippu oli niin todella tervetullut piristämään tätä synkkää talvea ja kaiken kokemamme jälkeen loi uskoa tulevaisuuteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näinhän se menee. :) Hippu on niin suloinen. <3

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.