keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kuutamoratsastus


 
Tänään oli vuorossa kuutamoratsastusta! Kuun hohteessa kimaltelevat huurteiset puut olivat kauniita. Harmi, etten löytänyt kamerasta oikein mitään asetusta, jossa olisi se kaikki valoisuus näkynyt. Otsalamppua ei tarvinnut laittaa päälle ollenkaan.

Taavi oli hidastelutuulella ja sipsutteli aika hitaasti. Käännyttiin aika lyhyen lenkin jälkeen kotiin, ehkä osittain siksi, että epäilin Taavilla olevan jotain ongelmaa jalkojen kanssa. Noh, ongelmat loppuivat siihen kotiinpäin kääntymiseen.. :D Otettiin sitten tallitiellä vähän edestakaisin ravia ja laukkaa, kun siinä oli keskellä pehmeä lumipohja.


Tapsu lähdössä

Otsalampun kiinnityssysteemi on nyt korjattu. Ongelma ratkaistiin laittamalla kypärään kaksi "tappia", joihin otsalamppu kätevästi kiinnittyy. eihän nuo kypärää kaunista, mutta ei sitä tee tuo ilmastointiteippikään tai sen jättämät liimajäljet. ;) Ja väliäkö sillä tuolla puskan keskellä on, miltä kypärä näyttää, kunhan toimii.
 




6 kommenttia:

  1. Voi kun minäkin tohtisin joskus kuutamoratsastukselle. Pitää myöntää että en yksin oikeen tohdi lähteä kun en ole ollut tuon kanssa koskaan pimeällä. Paitsi kerran kun jäin suustani kiinni naapuritallille ja tulin hämärissä kotiin metsän kautta niin sillon heppa oli ihan rento mutta itseä jänskätti jos joku tulee vastaan. Pitää joku kerta kyllä mies pyytää mukaan kävellen niin näkee mitä heppa tuumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähde ihmeessä joskus jos kerran heppanen ei ole ollut moksiskaan, kun kuu on (melkein) täysi, niin se valaisee ihan hurjasti! :)

      Poista
  2. Oi ihana, mä ratsastin eilen ihan samanlaisessa maisemassa! Yritin ottaa go pro videotakin mutta tietenkin akku loppui....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillisen huonosti tuollainen tavallinen pokkari onnistuu taltioimaan sitä kauneutta ja valoisuutta. Harmi, että video loppui, mutta ehkä vielä tulee toinenkin yhtä kaunis kuutamoratsastatus!

      Poista
  3. Minkä merkkinen ja mistä ostettu tuo ilmeisesti erittäin tehokas otsalamppusi? Oliko kapistuksella ihan mahdottomasti hintaa? Ihanaa kun on lunta ja pakkasta niin oikeasti täällä maaseudun pimeydessäkin näkee silti jotain maastoillessa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon merkki on Nordic Lite T6-otsavalaisin, myyjä on http://www.nordicsports.fi/ (löytyy talvikuvaston sivulta 58)

      Hinnasta en ole varma, kun otsalamppu on lahjaksi saatu. Jos en ihan hirveästi valehtele, niin hinta on alle satasen kuitenkin, veikkaisin 70-80e.. Polttimona siinä on kuitekin Cree XML-T6 led ja tehoa sillä on noin 1000lumenia. Ulkomailta saattaa saada edullisemminkin.

      Tehokas on ollut, mitä olen pari kertaa päässyt testaamaan, tuolla näkee täysin säkkipimeässäkin. Helppo säätää selässäkin ja akkuja ei ole vielä tarvinnut ladata kertaakaan, että aika kauan niissä kestää virtaa.

      On todella ihanaa, kun tuli vähän lunta, että näkee paremmin!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.