tiistai 1. maaliskuuta 2016

Akupunktiota ja polarpadien kiinnitys

Kiirettä on lomalaisella pitänyt, vaikkei ollut tarkoitus.. Uuden auton hankinta on vienyt useamman päivän. Yllättävän paljon tulee itselle kaikenlaisia kustannuksia ja ajankulua, vaikka itse on kolariin täysin syytön.. Auto siis lopulta meni lunastukseen ja päivitettiin se pari vuotta uudempaan samanlaiseen, ompahan sitten entistä turvallisempi. Tänään käytiin hakemassa se kotiin autoliikkeestä. 
Poni on liikkunut säännöllisen epäsäännöllisesti. Ollaan menty jopa pari kertaa kentällä. Kyllä tauon selkeästi huomaa, sain taas hakea aika kauan suoruutta ja lisäksi vasemman laukan kanssa oli vähän nosto-ongelmia. Toisaalta laukka oli saanut ihan uutta puhtia ja Rippe jaksoi kantaa itseaan hitaassa laukassa! Kyllä se ravikin sieltä sitten löytyi, kun paikat lämpeni ja poni tuli paremmin molemmilla ohjille.

Lääkettä on nyt mennyt kokoajan pienellä annostuksella, eikä suuria ongelmia ole ilmennyt. Nyt en huomaa ponissa enää mitään epänormaalia, alkupäivinä se oli vähän vaisumpi. Olen nostanut annosta nyt ihan hitusen ja seuraavaksi koetan antaa taas vähän isompaa. Pyrkimys olisi päästä siihen 1/4 ainakin.

Herkkupuuron ääreltä yllätetty. :D

Eilen Rippe sai akupunktiota. Meidän tallinomistaja opiskelee sitä parhaillaan ja olen yllättäen tarjonnut Rippeä harjoittelukohteeksi. ;) Munuaisia taidettiin ainakin hoitaa ja maha alkoi toimia heti, kun neulat saatiin paikalleen. Aivan hurja meteli suolistossa ja poni oli todella levoton aluksi, tuijotteli kupeitaan ja seisoi selkä kyyryssä. Sitten se rentoutui ja nuokkui tyytyväisenä. Tänään tarhassa oli ainakin seitsemän kakkakasaa! Yleensä kerään sieltä ehkä 2-3 kasaa.
 Niistä polarpadeista muistin jopa ottaa kuvat yksi päivä. Laatu tosin ei päätä huimaa, kun yksin kännykän kanssa taiteilin.

1. polarpadit muotoon leikattuna ja hokkiräikkä, erittäin hyvä kapistus tähän


2. Hokit pujotettuna Polarpadin kiinnikkeisiin


3. Polarpadi paikoillaan (kavionpohjassa on Reducinea)

2 kommenttia:

  1. Ihan noinko se pädi pysyy paikoillaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se pysyy. :) Etuhokkien alla, niin ei se mihinkään putoa. Semmosta jämäkkää muovia on pohjallinen, että ei mitenkään läpätä.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.