keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Mul on niin loistava meno et tarviin aurinkolasit.Meillekin avautui viimein mahdollisuus päätä hankeen ratsastamaan ja viikon viimeinen aurinkoinen päivä käytettiin tietenkin kuvauksissa. Hankitreeni oli lyhyt, mutta ytimekäs. Rippe kaahasi aivan reikä pääsä, eikä lumi tuntunut hiljentävän sen vauhtia yhtään. Minä roikuin selässä parhaani mukaan. Ei menty kauaa tänään, ettei poni mene hapoille. Se kun ei osaa himmailla, eikä se myöskään ota vinkkejä siitä kuuleviin korviinsa. Se on sata prossaa tai ei mitään.

Selvästikään ei ollut kovin kummoinen treeni, hiki ei tullut ja Rippe kävi lämpimänä vielä pitkään hangesta päästyään. Pihassa ollut kuorma-auto me ohitettiin hallitusti laukalla.... Pörinää riitti.

Josko huomenna saataisiin Sisu mukaan hankilaukkailemaan! 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hankitreeni on kyllä ihan mahtava liikuntamuoto näin talvisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinon! Meillä ei tällä tallilla aiemmin ollut käyttöön sopivaa peltoa, mutta naapuri oli antanut luvan tätä peltoa käyttää! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kolmas kuva etenkin, ihanaa nähdä, että ainakin tämän aurinkoisen hetken ajan teillä on kaikki siellä hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää nauttia nyt, kun tas hommat rullaa. :) Ripellä ei ole ollut nyt mitän ongelmia lääkityksen kanssa (annos on tosin vielä tosi pieni) ja se vaikuttaa piristyneen hirveästi.

   Poista
 3. Miten ihmeessä sinä pysyt kyydissä ilman satulaa tuollaisessa menossa!?!?! :D Jos hevoseni "kaahaisi reikä päässä" hangessa ja olisin ilman satulaa selässä niin ei kauaa menisi että löytäisin itseni hangesta makaamasta! Olet kyllä uskomaton. :D
  Ihania kuvia ja ihana nähdä Rippe niin innoissaan! Teillä on selvästi hyvä fiilis molemmilla, ihan ilo katsoa näitä kuvia. :) Ihanaa sekin, että teillä menee nyt hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Kyllä minä aika pitkään arvoin, että uskaltaako ilman satulaa lähteä. Mutta Rippehän ei ylipäätään muuten hölmöilevä, se menee vaan kovaa. Loppujen lopuksia selässä oli helpompaa pysyä, kun olin ajatellut, Ripellähän on muulloinkin melko korkeat liikkeet. Laitoin sentään ton jalustinhihnan kaulan ympärille ja kiihdtyksissä yleensä roikuin siinä. :D

   Ja kiitos! Minustakin tuntuu, että me taas viihdymme toistemme seurassa. Toivotaan, että hyvä flow jatkuu kohti kevättä!

   Poista
 4. Ohhoh, vauhti kyllä välittyy kuvista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Rippe tosiaan päästeli ihan innoissaan. Naurattaa tuo kuva, jossa se on päässyt kokonaan lumen pinnalle!

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.