perjantai 18. maaliskuuta 2016

Elämä alkaa voittaa



Hiphurraa! Mie olen päässyt takaisin normaaliin arkeen pikkuhiljaa. Eilen kävin töissä kokeilemassa, miten työnteko sujuu ja hyvin selvisin. Rippeä kävin aamulla harjaamassa, mutta selkään en ole vielä uskaltanut, koska oma askel on vähän hutera ajoittain. Ripellä oli myös kengitys viimeviikolla maanantaina. Onneksi viimekerralla ilmestynyt uurre ei ollut pahasti kääntänyt kavion linjaa. Vaihdettiin pikaisesti kengittäjän kanssa uusimmat kuulumiset, kunnes oli pakko lähteä kotiin, kun en jaksanut olla pystyssä kauempaa.

Mysteerinen taudinkuva sai nimekseen virtsatietulehduksesta alkanut munuaisaltaan tulehdus, raju sellainen. Mitään muuta ei ainakaan löytynyt niistä lukuisista näytteistä. Antibioottikuuri loppui tänään. Loppuajan makailu johtuikin lähinnä siitä spinaalipäänsärystä joka vaivasi sitkeästi, tänään olisin saanut sen veripaikan. Ruokahalu palasi vasta toissapäivänä. Yhdet verikokeetkin otettiin tässä välissä, kun mulle nousi vähän lämpöä. Onneksi tulehdusarvoissa tai pissanäytteessä ei ollut mitään hälyyttävää.

Vihdoinkin eilen sain napattua teille kuvan Ripestä uuden riimun kanssa, jonka ostin sille Horse Fair -messuilta (mun vähäinenkin messuinnostus taisi kuolla, kun siellä kuumeessa koetin kaivaa sopivaa...).
Riimujen kanssa päänvaivaa aiheuttaa koon valinta ja oman hevosensa päätä on niin vaikea arvioida siellä messuilla riimu kädessä (olen yhden jos toisenkin kerran pätynyt liian pieneen). Onneksi Sisun omistajilla oli ennestään Eskadronin full-kokoinen riimu ja siitää pääteltiin, että Ripelle mahtuu cob. 

Lisäksi Rippe sai uuden harjalaukun, kun olen siitä pitkään haaveillut. Se on sattuneista syistä edelleen paketissaan.. Naurettiin, että mun ponista tuli kerralla merkkitietoinen. ;)


https://www.horsepro.fi/media/catalog/product/cache/2/image/1200x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/5/358_83_12_28.jpg
Kuva Horsepron sivuilta

6 kommenttia:

  1. Hienoa että tauti alkaa olla jo voiton puolella! Olevan varovainen ettet rasita itseäsi liikaa puolikuntoisena.

    Ripen harjakassi on kyllä niiiin hieno:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy yrittää malttaa mielensä, ettei tulisi takapakkia. :)

      Harjakassi oli kyllä hyvä löytö, näin sen heti messuille tullessa ja kävin sitten kojut kierrettyäni hakemassa sen. Ei löytynyt mitään yhtä hienoa. :)

      Poista
  2. Ei sitä ees aattele, et voi tulla tuommoinen sairastuskierre nuorelle ja terveelle ihmiselle :S, hurjaa! Onneks oot jo parempi! Hienot vermeet on Ripellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, ei sitä koskaan tiedä. Sentään ei tarvinnut sairaalaan jäädä pidemmäksi aikaa, näköjään osa on ollut viikonkin tiputuksessa kyseisen taudin kanssa! Mutta josko nyt lähtisi sitten sellainen terveempi kausi taas.

      Ripestä tuli merkkitietoinen papparainen iloisissa väreissä. ;)

      Poista
  3. Pitkästä aikaa tulin lukemaan blogiasi, onpas teillä ollut monenlaista mutkaa matkassa! Toivottavasti kuntoudut pian täysin terveeksi, Ripelle toivon myös terveitä ja elämäniloisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus sattuu ja tapahtuu. Sitten se tylsä arkikin tuntuu ihan luksuselta. ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.