torstai 31. joulukuuta 2015

Siitä kesäisestä ryntään turvotuksesta...Muistatteko Ripelle kesällä ilmestyneen turvotuksen ryntäisiin? Se ei sitten kuitenkaan ollut niin harmiton isku, kuten ell antoi ehkä ymmärtää. Ilmiselvästihän siinä on ollut repeämä ja nyt tilalla on silminnähtävä lommo arpikudoksen kera.. Huomasin sen tänään, kun valo osui karvattomaan ryntääseen sopivasti kulmasta. Että kyllä siitä varmaan kannattaa olla huolissaan jos hevosella on sellainen turvotus. Onneksi Rippe jokatapauksessa sai kipulääkettä ja lomaa meidän reissun takia. 


Joitakin askarrutti ponin lihavuuskunto, tässä nyt todistuaineistoa siitä, että ei ole kyseessä mikään aliruokittu laiheliini. :)

Ripen viereiseen karsinaan muutti ennestään tuttu hevonen aikaisemmalta tallilta, nimittäin Sisu. Rippe tosin ei vaivautunut edes haistamaan Sisua sisääntullessaan, se on kyllä kummallinen erakko. 

Eilen pyörittiin vielä kentällä hakemassa suoruutta, mutta tänään lähdettiin sitten maastoon tuulettamaan päätä. Ratapohja on pehmeä pakkasesta huolimatta ja siinä pääsee oikein hyvin liikuttamaan. Rippe ravasi korvat tötteröllä ja kyseli jatkuvasti laukan mahdollisuutta. Ja lopulta sitten päästeli laukassa aivan innoissaan pitkän pätkän. Loppumatka sitten taas käveltiin kotiin. Rippe jäikin sisään jo syömään, kun hevoset tulevat tänän aikaisemmin jokatapauksessa talliin. 


Lenkin jälkeen syödään puuro

Kateellinen Kassu-poni naapurissa. Hehe.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.