lauantai 19. joulukuuta 2015

Ristiheijastin

Näin pimeän aikakautena heijastimien tarve taas korostuu. Vaikka lähtisi käymään maastossa valoisalla, olisi hevoselle hyvä pukea päälle edes jotain heijastavaa. Ihan siltä varalta, että hevonen jostain syystä pääsee lenkillä karkuun ja pimeä ehtii laskeutua.

Kaikenlaisia heijastinloimi on markkinat pullollaan. Minua ne ahdistavat. Usein ne ovat sadeloimia fleecevuorella ja mahdottoman paksuja talvikarvaisen hevosen päälle. Tai sitten ne ovat ohuita ja valuvat sinne sun tänne tai takertuvat verkkomaisen ominaisuutenssa takia karvaan kiinni kinnaten vauhdissa.

Päivölän Tila vastasi ongelmaani ja tilasinkin sieltä heti Ripelle oman ristijheijastimen, minusta hintakaan ei ollut paha. Se on roikkunut kaapissa odottamassa käyttöä, sillä se saapui samana päivänä, kun Rippe sairastui.



Idea on hyvä ja tuote on helppokäyttöine. Ripen kohdalla vain on käynyt joku pieni mittavika (tuote tehdään mittatilauksena) tai sitten sen pylly on mittauksen jälkeen suurentunut. Heijastin on aavistuksen turhankin ylhäällä (se on tarkoituskin sovittaa melko ylös jotta hevonen ei häiriinny alhaalla roikkuvasta remmistä).
Toimii kuitenkin erittäin hyvin ja ihana pikkulisä oli tuotteeseen valmiiksi kirjailtu Ripen nimi. Värit sai valita itse.

Olen käyttännyt tätä myös loimivyön kanssa ja sillätavallakin toimii hyvin. Pysyy paikallaan ei valu tai hankaa.






2 kommenttia:

  1. Miten olenkin ollut ihan tietämätön tällaisesta? Ruusa ei voi sietää heijastinloimea, pitääkin tsekata tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli markkinoilla joskus viime vuonna, sitten se poistui ja jäin kaipaamaan sitä ostettuani Ripen. Rohkaistuin kysymään Päivölän Tilan asiakaspalvelusta, että saisikohan sellaista vielä. Lisäsivät sitten taas sen valikoimaan. :) Nämä tehdään siis käsin ja mittojen mukaan jokaiselle.

      Minusta aivan hirvittävän kätevä tuote!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.