tiistai 26. marraskuuta 2013

Pakkasaamun kuvia


 

Ihana pakkasaamu houkutteli jopa minut ylös sängystä ja tallille. Ratsastamaan en lähtenyt tänäänkään, mutta käytiin ottamassa vähän kuvia Taavin kanssa ja sen pikkupätkän pihatietä ratsastinkin. Muhkurainen ja kova tienpohja sai Taavin aika varovaiseksi, joten senkään takia ei lenkille tehnyt meili lähteä. Lisäksi yksi kenkä lonksuu ja kengittäjä on tulossa näillä näkymin ensi viikon maanantaina, kun tälle viikolle sattui pieni kömmähdys aikatauluissa.

Kuvien otto sujui vaihtelevalla menestyksellä; aina ei malta seisoa vaan pitää tulla luokse tai sitten pitää maistella metsän antimia. Pihanurmella en onnistunut saamaan yhtään kuvaa...  Ja pikkasen blogger saa mun pään kipeeksi taas näiden kuvien kanssa, ei lataa, lataa, ei lataa (ja tätä tapahtuu ilmeisesti vaan mozillalla, mut kun noi muut on niiiin vaikeita ja hitaita).. Ja sit kun se viimein lataa sen tähän tekstiin, niin aina väärään kohtaan.. Aina.









Saaks tulla jo?











Pakkaskausi tiesi myös psylliumkuurin aloitusta, eka satsi meni pilalle, kun pistin psylliumin kiehuvaan veteen... Seuraavalla kerralla laitoin sen jo jäähtyneeseen puuroon ja silti se meinasi jähmettyää liian nopeasti. Onneksi Taavi ei ole nirso. ;) Jatkossa ostan kyllä sitä
 

Taavin häntä oli saanut melkoisen painon, kun mutapaakut olivat jäätyneet kiinni. Päädyin leikkaamaan koko hännän lyhyemmäksi, kun toinen vaihtoehto olisi ollut sulattaa, liottaa ja kuivattaa. Taavi hoiti myös aamuvenyttelyn samalla. 









Sunnuntaina Taavi muuten liikkui (on aika harvinaista semmoinen nykyään! :D), oltiin hetken aikaa kentällä, tehtiin väistöjä, takaosakäännöksen palasia neliöllä ja nostettiin laukkoja (joista Taavi oikein riemastui ja alkoi ennakoimaan kiihdyttämällä ravia), hypättiin myös pieni este pariin kertaan. Otin kuvankin Taavista esteen vieressä, mutta nyt en yksinkertaisesti jaksa tapella sitä enää tähän postaukseen. Maanantaina Taavilla oli vapaa, kun mulla oli pitkä työpäivä.

5 kommenttia:

  1. mistä oot hankkinut nuo "kuolainrenkaat"? (en millään saanut päähäni mikä niiden oikea nimitys on :'D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Orbitless Bridlet ja hankittu Päivölän Tilalta. http://paivolantila.mycashflow.fi/category/6/orbitless-bridle

      Poista
    2. Enkä kyllä itsekään tiedä, mitkä nyö pelkät pyörylät vos olla nimeltään. :D

      Poista
  2. Ihania kuvia saa pakkasmaisemaa vasten. Taavi on kyllä hauskan värinen talvikarvassaan!

    Nyt löytyy meidän blogissa postaus klinikkareissusta, ajattelin ilmoittaa jos sulle ei taaskaan tuu ilmoitusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taav sopii huurteiseen talvimaisemaan hyvin sävyiltään. ;) Kiitos ilmoituksesta, menenkin heti lukemaan!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.