sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Joulukadun avajaiset 23.11.2013 (ja ratkaisu bloggerin pilaamiin kuviin!)



Meinasin jo vaipua epätoivoon, kun kuvien laatu heitti taas häränpyllyä! Päädyin kuitenkin etsimään syytä netistä ja minulta on mennyt ihan ohi, että Picasa on ottanut käyttöön automaattisen kuvankorjauksen.. Joka tosin suurimmassa osassa tapauksista taitaa lähinnä huonontaa kuvien laatua.. Tässä ohjeet sen poistoon.

Eilen oltiin siis joulukadun avajaisissa ja reissu meni hyvin, niinkuin nyt odottaa saattaa, kun Taavin kanssa lähtee. :) Lastaukset sujuivat myös hyvin, kotipihasta noin 2 minuuttia ja siellä päässä pienen miettimisen kanssa varmaan viitisen minuuttia.

Taavi sai olla tänä vuonna hevososaston eka! Se suoriutui tehtävästä hienosta, vaikka ajattelinkin sen olevan varmaan liian hidas.Kulkue oli kuitenkin hyvin hidastempoinen muutenkin, joten enemmänkin jouduttiin hiipimään vieläkin hitaammin. Taavi ei olisi millään malttanut odotella kulkueen alkua ja napsi minua jatkuvasti käsistä ja hihoista. Myös kuolain ärsytti sitä suunnattomasti ja se veti jatkuvasti Ainolta ohjia jos en pitänyt kiinni. Ehkä ensi kerralla (jos sellainen tulee) lähdemme suosiolla kuolaimettomalla, nyt ajattelin, että se saattaisi aiheuttaa kanssakulkijoissa epäilyksiä.

Pidemmittä puheitta niihin kuviin:

































Poikien juttuja :)










Kaunein







13 kommenttia:

  1. Taavi on niiiiin hieno! :-) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. :) <3 Kiitos myös kuvaajalle. ;)

      Poista
    2. ei kiittämistä! on ilo olla mukana tekemisissä. :-)

      Poista
  2. Oi vitsi miten siistiä osallistua tommoseen kulkueeseen, mäkin haluun :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan hauskaa vaihtelua, kun aika vähän tulee vietyä Taavia ihmisten ilmoille muuten. :D

      Poista
  3. Tuli ihan huippukiva fiilis näistä kuvista! :) Terveisin jouluihminen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että pääsit hyvään fiilikseen. ;) Vielä olis ollut parempi, kun olisi saatu edes vähän enemmän lunta maahan, mut hyvä näinkin.

      Poista
  4. Ihanaaa, ihanaaa!! Hienoja kuvia ja ihan pääsi kulkueesta nauttimaan täällä kotikoneen ruudun takanakin :)
    Vaikka maassa ei lunta ole siellä niin hieno joulufiilis heppojen somistuksessa ja ihmistenkin vaatetuksessa. Tää on hienoa touhua. itse kans meinaan ihan tässä omilla asuinnurkilla mennä hepanb kans kulkuset kilisten varmaan ehkäpä jo ens viikonlopulla jos säät sallii kun musta on kivaa tuottaa iloa. sain positiivista palautetta viimevuonna kun ratsastin kulkuset helisten asuinalueella. ihmiset tuli jutteleen ja ihasteleen jouluponia :)
    Kiva juttu tuo että selkis toi kuvien puuroutuminenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pääsit tunnelmaan mukaan. :D Ihana idea tuo ratsastelu joulutamineissa, varmasti ihmiset ilahtuvat! Kyllä sen huomaa, miten ihmiset olivat nytkin hevosista mielissään. Yksi venäläinen täti punkesi Taavin kanssa jopa samaan kuvaan ennen kulkueen alkua ja kuvasivat tuon hännänkin oikein erikseen. Heh.
      Viime vuonna joku huusi Taavin kohdalla, että"toi näyttää eniten porolta!",onhan Taavi toki aika poron värinen. ;)

      Poista
  5. Ihana tuo Taavin häntäkoriste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Keksin sen edellisenä iltana, kun kävin Robinhoodista hakemassa tuon fleecen satulan alle. Minustakin siitä tuli tosi onnistunut ja kaunis. :)

      Poista
  6. Kiva kulkue ja hienoja hevosia! Tosi suloinen tuo teidän Taavi!
    Kuvista en kyllä yhtään keksinyt, mikä kaupunki :D En varmaan oo käyny koskaan, josko siks ei välähtänyt mitään mielikuvaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää on suuri Kouvola-city. ;) Ei ihme jos ei tänne ole eksynyt. :D

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.