tiistai 24. syyskuuta 2013

Täällä taas..

No niinhän siinä sitten kävi, että puhdistelusta huolimatta minua oli eilen vastassa impparijalkainen hevonen.. HUOH. Ilmeisesti toiset vaan ovat alttiimpia sille, kun toiset.

Eilen mulla ei ollut mitään haudetarvikkeita, eikä edes teippiä, joten putsasin haavan ja laitoin pihkaa. Tänään sitten tein siihen hauteen haavataitoksista, sukan varsiosasta ja teipistä. En tähänhätään saanut mistään edes ilmastointiteippiä, mutta kunhan nyt edes jotenkuten pysyisi kasassa. Jokohan sitä nyt ostaisi sen ensiapupakin, jossa hauteen tekemiseen tarvikkeet.



 
Taavi ei (ihme kyllä) ole ontunut jalkaa, joten ollaan lenkkeilty normaalista. Meillä on ollut molempina päivinä maastoilua pimeässä, joten lenkit ovat olleet lyhyitä, mutta vauhdikkaita. Vitsailin jo, että alan ratsastaa Taavia aina vain yömyöhään, sillä se on ollut tosi pörhäkkä ja eteenpäinpyrkivä. ;) Mitä nyt pihasta lähtiessä ollaan molemmilla kerroilla käyty hyvin tiukkasävyinen keskustelu, että ollaanko menossa vai ei.
Muuten ollaan tosiaan otettu lenkeillä reippaasti ravia, kun Taavi on kerrankin ollut eteenpäinpyrkivä. Luotan sen omaan kykyyn arvioida, kuinka kovaa voi mennä. Se kun ei ole erityisen innokas menijä. ;) Arnikaa vaan jalkoihin lenkin jälkeen.

Aika kivuttomasti Taavi myös jää ulos iltapuuronsa ja heiniensä kanssa, ei huutele tai mitään. Olisihan se hyvä jos olisi kaveri, mutta tähän hätään sopivaa ei ole. Pihaton oviaukkoihin olen etsinyt räsymattoja. Ensin ei löytynyt yhtään ja nyt niitä on useammallakin ihmisellä. Kolme hain tänään ja loppuviikosta haen lisää toisesta paikasta.

Toivottavasti imppari nyt laskisi hauteen ansiosta. Taavin talvikarva on alkanut ihanasti kasvaa ja se oli tänään hassun pörröinen. :) Tässä nyt arvon, että raaskinko pestä Taavia vielä ennen kisoja (on niin kylmääkin jo..) vai turvaudutaanko vaan karvankiillokkeseen.

2 kommenttia:

  1. Toi on harmillista mutt hyvä kummiskin ettei onnu, pääsette liikkeelle. Täällä kans kasvatellaan jo huolella partakarvoja ja "villahousuja" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan hyvä, ettei tälläkertaa ole ontunut. Liikunta kuitenkin tekee jalalle hyvää, siksikin onkin hyvä, että Taavi on ollut reippaalla päällä. :)

      Minä jo hetkeksi huolestuin, että mahtaako Taavi ollenkaan kasvattaa talvikarvaa tänävuonna, mutta kyllä se sieltä pukkaa.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.