sunnuntai 15. syyskuuta 2013

"Suurin side ihmisen ja hevosen välillä ei ole näkyvä riimunnaru, vaan molemminpuolisessa ymmärryksessä toimiva yhteistyöhalu."

Eilisten kuolainkuvien vastapaino tulee tässä! Omia suosikkeja; kaikki. Taavi on niin kaunis ilman suitsia.

Kiitos vielä Helille tätäkin kautta. :)
1.



2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.



11.


12.


13.


14.


15.

Otsikon teksti on täältä!

9 kommenttia:

  1. Mun suosikkeja on 7 ja etenki 12! Pelkäsin et näistä tuli liian oransseja mut ei näköjään. Taavi on kyllä niin komee... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tuli just hyviä, aivan älyttömän kauniita ja siksi laitoin ihan omaan postaukseen nämä. :)

      Poista
  2. Oih. IHANIA kuvia. Kaikki värit ratsukossa ja taustassa käy yhteen täydellisesti. Ja mikä vapauden ja tyyneyden harmonia <3
    2,5,10,12... ää sekosin jo mikä ois muka paras. Kaikki on kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näissä on itsestäkin kaikki kohdallaan. :)

      Poista
    2. Ja saimpahan taas innostuksen alkaa harjoitella Taavilla kaulanarun kanssa! Se on vähän jäänyt, koska ei ole ollut kenttää (=aidattua aluetta, jossa ei syötävää). Nyt onnistuin tosin saamaan Taavin pään ylös heinikosta vaikka se heinä vetikin puoleensa, koska suhde välillämme on selvästi kehittynyt. :)

      Poista
    3. No lohduttavaa että se ees yritti syödä. Kerran välineettä ratsastaneena voin sanoa että hevoseni reaktio on tasan "jee, saa tehdä ihan mitä itse haluaa"... pitkä matka on tuohon :D.

      Poista
    4. Hah. Olen tätä ennen kaksi kertaa ratsastanut Taaville kaulanarulla ja kumpikin on päättynyt ratsastajan turhautumiseen; kesällä syömisen takia ja talvella siksi, että aidattomalla kentällä Taavi meinasi lähteä useaan otteeseen lipettiin, jonka vain suitset pelasti... :) Nyt se ei tehnyt kumpaakaan, syömistä se tosin yritti pariin kertaan.

      Kääntymistä on vaan harjoiteltava ankarasti, nyt se on työn ja tuskan takana varsinkin hitaassa vauhdissa (kummallista? Ohjattavuus paranee, kun vauhti lisääntyy).

      Poista
  3. Löysin blogiisi ensimmäistä kertaa ja nyt olen rakastunut. Nimittäin Taaviin, miten mikään hevonen voi olla noin ihanan näköinen ♥ Tätä blogia on pakko jäädä seuraamaan ja ihastelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Taavi on niin kaunis ja sen sydän on puhdasta kultaa ja luonne kiehtova.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.